Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Po doładowaniu bierze mi samo z konta.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie Rodacy :placz

Problem do tyczy mojej komórki Sony Ericsson Xperia X5.
Wczoraj gdy dostałem rentę, postanowiłem sobie kupi doładowanie z play za 5 zł.Po doładowaniu nie wysyłałem żadnego SMS ani nigdzie nie dzwoniłem.
Po godzinie przyszedł mi SMS z play, że na koncie zostało mi tylko 3 zł. Dziwiłem się strasznie, za co mi tak dużo wzięło:(
Po 4 godzinach wysłałem SMS jednego do sąsiada, po chwili przyszedł mi kolejny SMS z play dotyczący: "Nie masz wystarczająco środków na koncie doładuj swoje konto"

Straciłem całe 5 zł, i już od wczorajszego dnia nie doładowałem konto, bo i tak wiem że mi zabiorą z konta.

Chciałem się zapytać jaka jest tego przyczyna?
Dlaczego mi bierze samo konta?
Co mam teraz zrobić?,żeby po doładowaniu konta nie brało mi z konta.

Proszę o pomoc:(
Skontaktuj się z biurem obsługi przez email. Sprawdź czy nie masz aplikacji internetowych w tle, które ciągną dane. Nie próbuj więcej hakierzyć telefonu. :P
Prenumeraty pewnie masz włączone :D
Wyślij sms'a STOP PRENUMERATA na numer 6000 lub STOP na numer 6000 ;]
WazzUp napisał(a):Nie próbuj więcej hakierzyć telefonu.
Z hakuje telefon i po kłopocie będzie, dzięki za podpowiedź :D

WazzUp napisał(a):Wyślij sms'a STOP PRENUMERATA na numer 6000 lub STOP na numer 6000 ;]
SMS jest darmowy czy muszę posiadać środki na koncie?
Aniodiable napisał(a):SMS jest darmowy czy muszę posiadać środki na koncie?

Z tego co wiem rezygnacje zawsze są darmowe :)
(18.09.2013, 18:46)Aniodiable napisał(a): [ -> ]
WazzUp napisał(a):Wyślij sms'a STOP PRENUMERATA na numer 6000 lub STOP na numer 6000 ;]
SMS jest darmowy czy muszę posiadać środki na koncie?

Sms za friko :D
A co to są te prenumeraty?
Niech ktoś mi to rozpisze ;)
Wystarczy wpisać w google co to jest prenumerata. Mi to wygląda na nabijanie postów no ale masz Tutaj definicje na chłopski rozum ;)
Czy w Play jest opcja że możesz sprawdzać stan konta, billingi informacje o umowie itp na stronie (wpisujesz gdzieś nr telefonu, hasło czy jakiś kod)? Jeśli tak to masz prosty sposób na sprawdzenie co Ci obciąża konto.
Może wykupiłeś sobie 60 minut do znajomych za free, od razu? za 1,2-3 zł albo coś takiego, albo coś jest nie halo z siecią, nie wiem, skontaktuj się może z biurem obsługi owej sieci przez www., np albo telefonicznie. :)
Stron: 1 2