Po prostu captcha nie do przepisania :D
|
31.07.2011, 17:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 01:56 przez MissFuneral.)
Dziś jak wysyłałem reklamy dostałem śmieszną Capthę bo połowa to chińskie litery :
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.07.2011, 17:25
Czasami wystarcza jak wpiszesz tylko jeden wyraz. Duzo razy tak miałem
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
31.07.2011, 17:34
Ten kod to jest nic - mijałem kiedyś same kreseczki w róznym układzie... to dopiero sztuczka do wpisania.
31.07.2011, 18:02
O masakra takie coś to mi się nigdy jeszcze nie przytrafiło.
Co by było gdyby co drugi captch zawierał chińskie znaczki? Zapewne koniec z częstym spamem.
31.07.2011, 18:12
To trzeba brać wersja dźwiękowa albo załaduj inny
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
31.07.2011, 20:18
hehe ja miałem narysowaną książkę...
i wiecie co zrobiłem ;D napisałem książka i przepisałem 2 wyraz i weszło XDDDDDD
---
Przepisuj tylko to co idzie przepisać...Ja tych hieroglifów nie przepisuję. Jak tak robię i captcha akceptuje...spróbuj, to zobaczysz, że przejdzie...
PS chcę się wtrącać w robotę moderatorów, ale DamianS,posty, które piszesz są to bezsensowne, niepotrzebne, które nie są wskazane...
04.09.2011, 15:22
(31.07.2011, 17:21)DamianS napisał(a): Dziś jak wysyłałem reklamy dostałem śmieszną Capthę bo połowa to chińskie litery : Witam Na tym scrennie widać że ten chiński czy tam japoński napis jest że tak powiem chudszą czcionką a rzeczywisty do wpisania nieco grubszą zawsze jak wpisywałem tylko ten pogrubioną i przyjmował
04.09.2011, 16:44
Ja miałem tak dziwnie, że czasami wystarczało jak wpisałem captcha co jakieś 15 reklam może troszke mniej, a czasami było tak, że co 2-3 reklamy musiałem powtarzać to jest dziwne według mnie i zawsze wpisywałem oba wyrazy z ramki
Faktycznie kod nie do przepisania, przynajmniej dla większości użytkowników chomikuj.pl.
Swoją drogą te całe kody na różnych stronach zaczynają mnie denerwować. Z miesiąca na miesiąc kody są coraz trudniejsze, czasem trzeba odświeżyć z 5 razy zanim znajdziemy ten do przepisania. Dla mnie to przesada, bo jeśli jakiś bot ma się gdzieś dostać to dostanie się tam mimo kodu obrazkowego. |