31.07.2011, 17:21
31.07.2011, 17:25
Czasami wystarcza jak wpiszesz tylko jeden wyraz. Duzo razy tak miałem
Karol
31.07.2011, 17:34
Ten kod to jest nic - mijałem kiedyś same kreseczki w róznym układzie... to dopiero sztuczka do wpisania.
31.07.2011, 18:02
O masakra takie coś to mi się nigdy jeszcze nie przytrafiło.
Co by było gdyby co drugi captch zawierał chińskie znaczki?
Zapewne koniec z częstym spamem.
Co by było gdyby co drugi captch zawierał chińskie znaczki?
Zapewne koniec z częstym spamem.
31.07.2011, 18:12
To trzeba brać wersja dźwiękowa albo załaduj inny
31.07.2011, 20:18
hehe ja miałem narysowaną książkę...
i wiecie co zrobiłem ;D napisałem książka i przepisałem 2 wyraz i weszło XDDDDDD
i wiecie co zrobiłem ;D napisałem książka i przepisałem 2 wyraz i weszło XDDDDDD
31.07.2011, 20:51
Przepisuj tylko to co idzie przepisać...Ja tych hieroglifów nie przepisuję. Jak tak robię i captcha akceptuje...spróbuj, to zobaczysz, że przejdzie...
PS chcę się wtrącać w robotę moderatorów, ale DamianS,posty, które piszesz są to bezsensowne, niepotrzebne, które nie są wskazane...
PS chcę się wtrącać w robotę moderatorów, ale DamianS,posty, które piszesz są to bezsensowne, niepotrzebne, które nie są wskazane...
04.09.2011, 15:22
(31.07.2011, 17:21)DamianS napisał(a): [ -> ]Dziś jak wysyłałem reklamy dostałem śmieszną Capthę bo połowa to chińskie litery :
Witam
Na tym scrennie widać że ten chiński czy tam japoński napis jest że tak powiem chudszą czcionką a rzeczywisty do wpisania nieco grubszą zawsze jak wpisywałem tylko ten pogrubioną i przyjmował
Sebastian
04.09.2011, 16:44
Ja miałem tak dziwnie, że czasami wystarczało jak wpisałem captcha co jakieś 15 reklam może troszke mniej, a czasami było tak, że co 2-3 reklamy musiałem powtarzać to jest dziwne według mnie i zawsze wpisywałem oba wyrazy z ramki
05.09.2011, 15:38
Faktycznie kod nie do przepisania, przynajmniej dla większości użytkowników chomikuj.pl.
Swoją drogą te całe kody na różnych stronach zaczynają mnie denerwować.
Z miesiąca na miesiąc kody są coraz trudniejsze, czasem trzeba odświeżyć z 5 razy zanim znajdziemy ten do przepisania.
Dla mnie to przesada, bo jeśli jakiś bot ma się gdzieś dostać to dostanie się tam mimo kodu obrazkowego.
Swoją drogą te całe kody na różnych stronach zaczynają mnie denerwować.
Z miesiąca na miesiąc kody są coraz trudniejsze, czasem trzeba odświeżyć z 5 razy zanim znajdziemy ten do przepisania.
Dla mnie to przesada, bo jeśli jakiś bot ma się gdzieś dostać to dostanie się tam mimo kodu obrazkowego.