Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pobieranie bez transferu
Witam

Dziś pobierając piosenkę zobaczyłem że można pobrać każdą piosenkę bez użycia transferu. Posiadam program internet download manager i nim pobieram pliki a gdy wejdę w jakąś piosenkę by ja odsłuchać to automatycznie idm przechwytuje adres mp3 które miało byc odtworzone w chomikowym odtwarzaczu i zamiast mi odtworzyć ściąga mi bez użycia transferu. Czy u was tez tak się dzieje? :)
  Odpowiedz
(29.09.2012, 19:53)Damianoslawp napisał(a): Czy u was tez tak się dzieje? :)

Tak, mam tak samo pobieram za free.
Mi nawet piosenki z menu wix chce pobierać, co staje się uporczywe już ...
  Odpowiedz
Mi to pasuje :) niby mało piosenki zajmują ale zawsze coś zostanie :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Wiem ale chyba nie było tu tematu o tym więc dodałem :D
  Odpowiedz
Ja już od dawna korzystalem z tego programu i przywileju, jednak z reguly to sa tak male straty transferowe, że lepiej pobrac normalnie, bo czasem przez IDM nie ma poprawnej nazwy piosenki.
Niedostępny
  Odpowiedz
Owszem to prawda. Pamiętam gdy pobierałem przez IDM bez zużycia transferu również filmy ale tylko 10 minutowe próbki ;)
  Odpowiedz
Jeśli ktoś używa Firefox, to wystarczy mieć zainstalowany dodatek Download Helper. Korzystanie z IDM nie jest konieczne. ;)
https://addons.mozilla.org/pl/firefox/ad...oadhelper/
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Pamiętam gdy pobierałem przez IDM bez zużycia transferu również filmy ale tylko 10 minutowe próbki

Dawniej można było pobierać całe filmy za free ale niestety już się nie da.
Wtedy była możliwość zmiany rozszerzenia plików podczas edycji tytułu i wystarczyło zmienić np. avi na mp3 i film się pobierało za free.
  Odpowiedz
Nie rozumiem o czym rozmawiacie, ale nazwa tematu jest zachęcająca. Możecie wytłumaczyć zielonemu w chomikowe klocki jak to pobrać za free? Jeśli ktoś opisze to proszę o zdjęcia o ile to możliwe.
  Odpowiedz