Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pochwal się tatuażem!
To i ja pochwalę się swoją perełką  Serce Tatuaż robiłam 1.5 miesiąca temu. Jak widać jeszcze jest nieskończony, ale najprawdopodobniej w październiku będę już miała wszystko pięknie zrobione. Już nie mogę się doczekać :)

[Obrazek: 532_tattoo.jpg]
  Odpowiedz
Jelonek! Dobre tatto!
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Przepiękny jest Takjest
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Oo, niezły tatuaż. Czym się kierowałaś przy wyborze i czy bolało? :)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Bardzo ładny tatuaż, mimo że nie jestem zwolenniczką tatuaży to ten nawet mi się spodobał. :D
  Odpowiedz
Jeszcze nie skończyłam poprzedniego tatuażu i obiecałam też sobie, że będzie to mój pierwszy i ostatni, a już mi się marzą kolejne :D

Wpadły mi w oko dwa:
[Obrazek: 58qfa3.jpg]
[Obrazek: yhwxq1.jpg]
Na drugim podoba mi się ten balonik z owieczkami. 
Pierwszy tatuaż najprawdopodobniej sobie zrobię (tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie), a drugi raczej pozostanie moim słodkim marzeniem ;)
  Odpowiedz
Miałem 15 lat byłem w domu dziecka zrobiłem sobie niesamowitego buraka do dziś żałuję niestety
  Odpowiedz
Sam marzę o czymś podobnym.
Osobiście praktykowałem pisanie po rękach małym, estetycznym pismem.
Bardzo mi się to podobało,wyglądało naprawdę nieźle póki gdzieś nie rozmazałem tego :D

Twój wygląda świetnie, całościowo na pewno będzie wyglądał obłędnie ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Fajny, pewnie też sporo zielonego kosztował :D
Przechodząc na ulicy zaczepił Cię ktoś i powiedział, że fajna dziara?
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości