Początek roku szkolnego a kartkówki oraz zadania domowe.
|
09.09.2011, 12:57
Nie byłoby nauczycieli, gdyby nie szkoła - nie było by szkoły, gdyby nie było nauczycieli - bez jednego nie ma drugiego - do dwóch rzeczy trzeba mieć szacunek.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.11.2011, 14:54
Zgadzam się z Wami. Chciałbym dodać ze nauka powinna trwać do 16 roku życia, ponieważ później są takie rzeczy co nikomu się nie przydadzą. Pozdrawiam ;p
11.01.2012, 14:35
W chwili obecnej jestem w Anglii i chodzę tu do szkoły. Nie jest tak jak większość osób opowiada, wcale nie jest łatwiej, bo dochodzi jeszcze nauka angielskiego :/ uczę się trzech przedmiotów, mam tylko 5 lekcji dziennie, przeważnie 1 lub 2 lekcje dziennie mam wolne. środa to wyjątek bo mam cztery lekcje wolne oceny dostaję tylko z prac domowych, nie mam kartkówek, sprawdzianów, nic. Gdybym teraz wróciła do Polski, na pewno nie dałabym sobie rady w szkole. Uczę się informatyki, biznesu i matematyki, a w przyszłym roku rozpocznę bardziej zaawansowaną matmę dodatkowo. Egzaminy mam tylko z matematyki, raz na semestr. Szkoda tylko, że wakacje krótsze... Tutaj nauka jest obowiązkowa tylko do 16 roku życia, więc nie muszę chodzić do szkoły, ale z takim planem lekcji... nie ma co narzekać
Zapraszam na mojego chomika Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości