Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Początki z pędzlem
  Odpowiedz
Mimo że nie lubię zimy, to na obrazku jest fajna. Właśnie ten obraz, z Twoich ostatnich
[Obrazek: 30731382.jpg]
podoba mi się najbardziej.

PS.
Folijka Ci wpadła pod szafę
;)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Bystre oko masz :)

Zima rzeczywiście nieźle wygląda, ale szkoda, że zdjęcia nie oddają tego klimatu płótna. Rozmawiałem ostatnio ze znajomym i będę młodemu organizował jakąś małą wystawę w najbliższym czasie. Niech chłopak się reklamuje, może coś z tego będzie.
  Odpowiedz
Mi również zima się podoba, Nerva masz talent ćwicz, Trening czyni Mistrza !
  Odpowiedz
Korzystając z okazji, że zastałem dziś Nerwę malującego nowe dzieło, nagrałem Wam, jak wygląda proces tworzenia takiego obrazu.

Odpowiedz
Ooo, jest i Damian w roli głównej :D
Skończył już?
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Jego obrazy są przepiękne. :) Rozumiem, że na filmiku jest przedstawiony Nerwa we własnej osobie? :) Brawo! :)
  Odpowiedz
Tak, to Damian, Nerwa, we własnej osobie. Zrobiłem parę fotek jeszcze, podczas tworzenia tego obrazu. Oto efekt :)

[Obrazek: 66ms.jpg]

[Obrazek: 8mrh.jpg]

[Obrazek: v9ze.jpg]
  Odpowiedz
Drugi obrazek u mnie padł.

Co do Nerwy, widać skupienie. Wkłada dużo pracy i serca w to co robi.
Nie pozostaje nic tylko życzyć sukcesu, niech nie spocznie na laurach :-).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Nerwa dobrze sobie radzi :)
Może uda mi się od niego wycyganić ten obraz :D
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości