Początki z pędzlem
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Mimo że nie lubię zimy, to na obrazku jest fajna. Właśnie ten obraz, z Twoich ostatnich
PS. Folijka Ci wpadła pod szafę ![]() ![]()
30.05.2013, 01:29
Bystre oko masz
![]() Zima rzeczywiście nieźle wygląda, ale szkoda, że zdjęcia nie oddają tego klimatu płótna. Rozmawiałem ostatnio ze znajomym i będę młodemu organizował jakąś małą wystawę w najbliższym czasie. Niech chłopak się reklamuje, może coś z tego będzie.
30.05.2013, 08:51
Mi również zima się podoba, Nerva masz talent ćwicz, Trening czyni Mistrza !
13.10.2013, 07:01
Korzystając z okazji, że zastałem dziś Nerwę malującego nowe dzieło, nagrałem Wam, jak wygląda proces tworzenia takiego obrazu.
13.10.2013, 18:08
Jego obrazy są przepiękne.
![]() ![]() ![]()
Tak, to Damian, Nerwa, we własnej osobie. Zrobiłem parę fotek jeszcze, podczas tworzenia tego obrazu. Oto efekt
![]() ![]() ![]() ![]()
14.10.2013, 14:08
Drugi obrazek u mnie padł.
Co do Nerwy, widać skupienie. Wkłada dużo pracy i serca w to co robi. Nie pozostaje nic tylko życzyć sukcesu, niech nie spocznie na laurach :-). Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
14.10.2013, 14:10
Nerwa dobrze sobie radzi
![]() Może uda mi się od niego wycyganić ten obraz ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości