Powiedz nam jak chłopak przyjął prezent?
Początki z szyciem xD
|
30.09.2013, 18:22
Czepiacie się, świetny misio Ci wyszedł! Wygląda trochę jak teletubiś - pewnie przez tą głowę.
Powiedz nam jak chłopak przyjął prezent? Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.09.2013, 20:22
Michał to było szyte zwykłą nicią ^^ Materiał to polar Ogółem nad szyciem spędziłam trzy noce bo ciągle coś źle wychodziło i tak każdy kolejny projekt szedł w śmietnik B0hazard Chłopak był szczęśliwy jak go zobaczył^^ Zostałam za niego nagrodzona porządnym buziakiem
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
30.09.2013, 20:28
Hehhe.. Z takiego Misia to i ja bym się cieszył, to jeżeli było by innaczej to napewno coś z nim (chłopakiem) nie tak jest ;C
30.09.2013, 21:14
Michał on jest naprawdę wspaniały^^ Z resztą to była mega niespodzianka ;P
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
10.10.2013, 16:46
Wiesz co? Zamiast tej kokardy, mogłaś mu krawat zrobić Bosko by wyglądał/ A ja na dzień chłopaka zrobiłam swojemu poduszkę z moim zdjęciem u fotografa
|