Ankieta nie jest zła nie wiem skąd obawy i podejrzenia ? Przecież to znana i dobra strona z ankietami i tyle .
Lucyfer napisał(a):"Ile zarabiasz dziennie punktów z wystawionych plików ?" - jedno z pytań
przecież administracja ma dostęp do takich rzeczy ...
A czy ta osoba pisała, że jest z administracji ? Sądząc po ankiecie pomijając , że wygląda na niedopracowaną to ma ona służyć raczej dostosowaniu swojej oferty...
Np.
Jeżeli ktoś zaznaczy, że wydaje tyle a tyle na reklamę - jest wiadomo, że można mu zaproponować reklamę na swoim chomiku lub w chr.
Jeżeli mało daje na reklamę a np. zarabia masę punktów to można zaproponować sponsoring free...
Jeżeli ma dużo wejść dziennie to można wykupić reklamę w vip...
Tak na prawdę jest wiele możliwości na wykorzystanie tych danych - pewnie tylko dla autora ankiety.
Jednak wątpię by była wykorzystywana do celów włamań - nie tak łatwo komuś ukraść konto a wszystkie ukradzione to są głównie z własne winy np. podanie swojego hasła - a tego nie ma w pytaniu
Możliwe również, że osoba chce kupić konto na chomikuj i szuka jakiegoś konkretnego z swoimi wymaganiami...
Jednak z reguły jestem za tym, aby niczego nie wykonywać jeżeli nie ma podanego konkretnego celu ( na co to mu ? ) oraz korzyści dla mnie ( np. gdyby płacił 1000 punktów za wypełnienie ankiety) .
Oczywiści mówię tu tylko odnośnie tej aniety - gdyby to był link do innej strony , którą bym nie znał to najprawdopodobniej nawet bym w nią nie kliknął i tak bym radził...