Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Podróbki znanych chomików.
Od dłuższego czasu obserwuje się zjawisko
podrabiania znanych i popularnych chomików.

Na przykład:
Można już rozpoznać sporo kont znanego motyla1964
(już sam nie wiem, który motyl jest prawdziwy).

Co na ten temat sądzicie?
Znacie jakieś podróbki?
  Odpowiedz
Mi się wydaje, że osoby "podrabiające" znane chomiki myślą, że nagle ich chomiki staną się "sławne". Jednak nie zawsze przynosi to oczekiwany efekt i przy okazji psuje opinię "prawdziwego" chomika :D
---
  Odpowiedz
Prawdziwy i oryginalny Motyl to chomik: MOTYL-1964
  Odpowiedz
To ten... jakby ktoś chciał:P A co do reszty to powiem tak. Dużo jest podróbek sławnych chomików, które z prawdziwymi właścicielami nie mają nic wspólnego a zwą się tak samo.
  Odpowiedz

Podróbka chomika gosialima:
- gosialimaaaa

Odpowiedz
Wszystko co znane i popularne się podrabia, to norma która nie powinna nikogo dziwić.
  Odpowiedz
Co do motyla, kiedyś często konto mu zamykali i sam ON tworzył kilka motyli.
Przynajmniej tak odpisał na moje zapytanie gdzie zniknął profil ..
Co do innych kiedyś był spory wątek u Gosialimy.. Ogólnie temat nie jest smaczny.
Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Witam dużo jest motyli ale głównemu motylowi podejrzewam to zwisa że podszywają się pod niego jak w 80% mają jego zachomikowane pliki człowiek nie musi się reklamować za wiele bo oni zrobią to za niego a on zgarnia niezłe punkty tylko pozazdrościć.
a co do gosialima to ciężko podrobić bo ta kobieta [[chyba kobieta w co wątpię]] robi dużo konkursów i jest wypłacalna tylko nazwę powinna zmienić na chomik konkurs
[[[[taki żarcik]]]] ale szanuje tego chomika za pomysłowość.
  Odpowiedz
chudzienki napisał(a):Witam dużo jest motyli ale głównemu motylowi podejrzewam to zwisa że podszywają się pod niego jak w 80% mają jego zachomikowane pliki człowiek nie musi się reklamować za wiele bo oni zrobią to za niego a on zgarnia niezłe punkty tylko pozazdrościć.
a co do gosialima to ciężko podrobić bo ta kobieta [[chyba kobieta w co wątpię]] robi dużo konkursów i jest wypłacalna tylko nazwę powinna zmienić na chomik konkurs
[[[[taki żarcik]]]] ale szanuje tego chomika za pomysłowość.

Chudzienki no to może podaj jeszcze jakiegoś podrabiacza znanego chomika co bym
nie miał do Ciebie pretensji, że pomijasz w całości główny wątek tematu.
  Odpowiedz
CzekoladowyBaron ja pojmuję główny wątek tematu

Cytat:no to może podaj jeszcze jakiegoś podrabiacza znanego chomika

podrabiacza znanego chomika ja tego bym tak nie nazwał to są chomiki co za darmo ci robią reklame i zarabiają dla ciebie punkty

CzekoladowyBaron nie martw się twojego chomika nikt nie skopiuje
  Odpowiedz