Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Podróbki znanych chomików.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Od dłuższego czasu obserwuje się zjawisko
podrabiania znanych i popularnych chomików.

Na przykład:
Można już rozpoznać sporo kont znanego motyla1964
(już sam nie wiem, który motyl jest prawdziwy).

Co na ten temat sądzicie?
Znacie jakieś podróbki?
Mi się wydaje, że osoby "podrabiające" znane chomiki myślą, że nagle ich chomiki staną się "sławne". Jednak nie zawsze przynosi to oczekiwany efekt i przy okazji psuje opinię "prawdziwego" chomika :D
Prawdziwy i oryginalny Motyl to chomik: MOTYL-1964

Sebastian

To ten... jakby ktoś chciał:P A co do reszty to powiem tak. Dużo jest podróbek sławnych chomików, które z prawdziwymi właścicielami nie mają nic wspólnego a zwą się tak samo.

Podróbka chomika gosialima:
- gosialimaaaa

Wszystko co znane i popularne się podrabia, to norma która nie powinna nikogo dziwić.
Co do motyla, kiedyś często konto mu zamykali i sam ON tworzył kilka motyli.
Przynajmniej tak odpisał na moje zapytanie gdzie zniknął profil ..
Co do innych kiedyś był spory wątek u Gosialimy.. Ogólnie temat nie jest smaczny.
Pozdrawiam.
Witam dużo jest motyli ale głównemu motylowi podejrzewam to zwisa że podszywają się pod niego jak w 80% mają jego zachomikowane pliki człowiek nie musi się reklamować za wiele bo oni zrobią to za niego a on zgarnia niezłe punkty tylko pozazdrościć.
a co do gosialima to ciężko podrobić bo ta kobieta [[chyba kobieta w co wątpię]] robi dużo konkursów i jest wypłacalna tylko nazwę powinna zmienić na chomik konkurs
[[[[taki żarcik]]]] ale szanuje tego chomika za pomysłowość.
chudzienki napisał(a):Witam dużo jest motyli ale głównemu motylowi podejrzewam to zwisa że podszywają się pod niego jak w 80% mają jego zachomikowane pliki człowiek nie musi się reklamować za wiele bo oni zrobią to za niego a on zgarnia niezłe punkty tylko pozazdrościć.
a co do gosialima to ciężko podrobić bo ta kobieta [[chyba kobieta w co wątpię]] robi dużo konkursów i jest wypłacalna tylko nazwę powinna zmienić na chomik konkurs
[[[[taki żarcik]]]] ale szanuje tego chomika za pomysłowość.

Chudzienki no to może podaj jeszcze jakiegoś podrabiacza znanego chomika co bym
nie miał do Ciebie pretensji, że pomijasz w całości główny wątek tematu.
CzekoladowyBaron ja pojmuję główny wątek tematu

Cytat:no to może podaj jeszcze jakiegoś podrabiacza znanego chomika

podrabiacza znanego chomika ja tego bym tak nie nazwał to są chomiki co za darmo ci robią reklame i zarabiają dla ciebie punkty

CzekoladowyBaron nie martw się twojego chomika nikt nie skopiuje
Stron: 1 2 3