Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Podsumowania pracy ekipy 2012
Ja oddaje swój glos na MissFuneral oraz Vilandre gdyz ich posty sa moim zdaniem najciekawsze :)
  Odpowiedz
userzy! bardzo zależy nam na tym aby poznać Wasze zdanie, piszcie!
zaraz będę wymieniał nickami osoby, na których najbardziej czekamy!

Wyniki, póki co:
Vilandra: 2
MissFuneral: 3
Szymon: 1
Hans: 2
  Odpowiedz
Ja oddaję głos na Admina!
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
A ja wyjątkowo o dam swój głos na Szymona !
  Odpowiedz
Zdecydowanie MissFuneral. :) Umiała pokazać, co to znaczy prawdziwa użytkowniczka. Po prostu kobieta do tańca i do różańca. :D
  Odpowiedz
Ja oddaje swój głos na Buhay'a. Jest to człowiek bardzo inteligentny i każdy jego post jest przesiąknięty jakimiś wartościami, ciekawymi historiami i radami. W dodatku wie dużo o forum i jest spoko gościem ;)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Oddaję głos na Vilandre i MissFuneral. Bardzo duża wiedza, precyzyjne i wyczerpujące odpowiedzi. Starają się pomóc każdemu :)

Odpowiedz
Ja oddaje głos na hansa i blachu :)

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
MissFuneral Ok . Zawsze przemyślane i konkretne wypowiedzi . Szybko reaguje na chamstwo czy choćby kaleczenie polskiego języka .
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz