Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pogram do łamania haseł na GG.
Potrzebuję programu, do łamania haseł na gg:)

Chodzi mi tu, że znając nazwę użytkownika oraz numer GG, jakieś osoby, chciałem przez ten pogram wiedzieć, jakie ma hasło, żebym mógł wejść na jej konto. O to mi chodzi:)
Jeśli by znał, ktoś taki pogram to proszę o linka.
Z góry, dziękuje serdecznie za pomoc:D

Ten pogram jest, mi potrzebny do zemsty, pewniej osoby.
"Kto mi wypowiada wojnę, to będzie miał tą wojnę"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Wątpię, aby ktoś kto nie ma wiedzy o budowie programów sieci etc. umiał złamać hasło,
na dodatek programy typu Brutus wydają zbyt dużo żądań do serwera który automatycznie odrzuca
część z nich, więc odgadnięcie nawet prostego hasła trwało by wieki.

Szczerze mówiąc odpuść sobie, ponieważ nie ma PROSTEGO sposobu na łamanie haseł na GG, Facebook-u,
czy E-mailu, tyle.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Muszę się zemści na tej osobie, byłem prze nią okłamywany przez 3 lata i twoim zdaniem, mam tak sobie odpuści?
Nigdy w życiu, znajdę jakiś sposób,żeby ją ukarać.
Łatwiej poznać hasło kiedy np. konto było zarejestrowane u Ciebie na komputerze i po prostu go zapomniałeś, tak samo jak e-maila, wtedy się instaluje odpowiedni program i wchodzisz w pliki, gdzie będzie to hasło, ale w Twoim przypadku, jest to konto kogoś innego, podejrzewam, że Ci się to nie uda, inaczej każdy mógłby łamać hasła, ale na szczęście tak nie jest Haha

Zemsta jest dla słabych ;)
Koniak napisał(a):Zemsta jest dla słabych
Dlaczego tak sądzisz, że zemsta jest dla słabych? Tej kobiecie i tak nie daruje, za bardzo mnie skrzywdziła i musi ponieść konsekwencje, tego co zrobiła. Dlatego planuje zemstę, choćby mi zeszło wieki, ale i tak się na niej zemszczę.
Myślisz, że naprawdę gdy się zemścisz to ukoi Twój gniew? Daj spokój, olej Ją po całości, zamiast zniżać się do Jej poziomu, to będzie lepsza zemsta niż jakieś gierki rodem z podstawówki ;)
Człowieku ona przez, 3 lata bawiła się mną :placz Moim uczuciami zabawiłą się, rozawiałem z nią na wszystkie tematy z dziewczyną, która ma 15 lat.To co mam w takim przypadku zrobić? Na pewno jej nie odpuszczę.
Ona teraz ze mnie śmieje, a ja muszę cierpieć, czuje się jak wykorzystany:(
Zastanów się z tą zemstą, to zazwyczaj nic nie daje. Przejęcie konta na gg może się dla ciebie źle skończyć. Sposoby istnieją i nie są wcale skomplikowane, można przejąć konto gg dość łatwo, nie podam ci go bo taka działalność jest karalna, to po pierwsze. Po drugie to co planujesz jest po prostu dziecinne i głupie, pomyśl o tym.
Inna zemstę byś wymyślił lub jakiś fajny kawal na dużej publice :)
Moim skromnym zdaniem to taki sposób zemsty jest... dziecinny. Jeśli chcesz naprawdę zemścić się na tej dziewczynie, to poszukaj innego sposobu. Ten jest karalny, tak jak wspomniał tungar. Gdyby ktoś się o tym dowiedział, mogłoby być z Tobą źle, tym bardziej, że umieszczasz takie posty na forum.