Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pokaż pulpit
Ja miałem mega syf, specjalnie na potrzeby screena posprzątałem :P
  Odpowiedz
No i u mnie zmiany. Macie tutaj pulpit z laptopa, jeszcze z Windows 8 na którym się
zawiodłem totalnie (po miesiącu użytkowania) i zmieniam go na Windows 7 :-).

[Obrazek: Przechwytywanie-1371823191.jpg]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
[Obrazek: view]

Odpowiedz
Niestety Dawidzie, obrazki nie działają.
Proponuję zmienić hosting zdjęć ponieważ iv.pl jest do pupy :D.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
B0hazard napisał(a):iv.pl jest do pupy .
Właśnie, że nie jest trzeba zarejestrować się i po zalogowaniu na konto wrzucać zdjęcia i dopiero udostępniać i wtedy nie znikają po jakimś czasie.
  Odpowiedz
Trochę odświeżony, mam fajny pomysł na fajny pulpit, ale przyjdzie na to czas. na razie takie coś skrobnąłem, jeszcze nie do końca dobrze poukładałem :P
[Obrazek: Bez_tytu_u-1374504876.jpg]
  Odpowiedz
Hehe niezła idea WazzUp choć pewnie Ci się taki układ niedługo znudzi :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Ukradłem wazzup, mam podobnie teraz hehe ;D

GRATULACJE DLA NICHOLASA Z OKAZJI 1400 POSTÓW ;D
Stop pomagania!
  Odpowiedz
(22.07.2013, 17:01)Nicholas napisał(a): Hehe niezła idea WazzUp choć pewnie Ci się taki układ niedługo znudzi :)

Jak się znudzi to przemaluje ściany i zmienie panele Haha
  Odpowiedz