Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pokaż pulpit
Windows 8 to jest cudu :D Nic dodać Nic ująć.Jak na razie porządek jest:D

[Obrazek: 62629766012142906196.jpg]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
mój pulpit wygląda następująco [Obrazek: z1zfe9hei0nrndko832n.png]
jest to windows 7 Ultimate z Theme iOS
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Jednak znudziła mi się tamta tapeta ;]
[Obrazek: Bez_tytułu.th.jpg]
  Odpowiedz
Jaki film jest włączony ?? BO wygląda fajnie napnie Konradzie ;d
Stop pomagania!
  Odpowiedz
R.I.P.D Agenci z zaświatów ;P.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
1.

[Obrazek: pulpit-1378413235.jpg]

2.

[Obrazek: pulp-1378413619.jpg]
  Odpowiedz
U mnie nic nadzwyczajnego. Zwykły Windows XP Professional z nakładką Vista Inspirat ;)

[Obrazek: wbqa.jpg]
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
[Obrazek: nWEVlcO.jpg]

Łatwiej mi się korzysta z paska narzędzi niż z ikon na pulpicie, bo można podzielić na kategorie, jest alfabetycznie wg listy z góry na dół i nie gubię się przy dużej ilości ikon, a na dodatek nie puszę wchodzić na pulpit, bo pasek zawsze jest pod ręką. Bardzo wygodne, a pulpit służy mi jedynie jak obszar operacyjny.

Metro UI też mam prawie pusty, bo z niego nie korzystam. Przy logowaniu od razu mam pulpit, choć tyle dobrego w Win 8.1.
  Odpowiedz
U mnie teraz wygląda to tak:
[Obrazek: cc9q0w.jpg]
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Photo 
[Obrazek: kCC.png]
A ja mam teraz serducho na pulpicie :P
Free Your Mind!
  Odpowiedz