Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pokaż pulpit
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Obecnie sklejam sobie filmy z widokami i ogólnie naturą, czyli również zwierzętami. Wszystkie filmy staram się mieć w 4k HD, więc jakość jest całkiem całkiem. Taki pulpit się szybko nie nudzi i fajnie to wygląda. Złożę sobie z godzinkę.

Odpowiedz
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Używam do tego programu video wallpaper. Mi to nie zamula wcale, ale ten program jest kiepski. O ile mi wiadomo w win vista taka możliwość jest wbudowana na plikach wmv, a w win 7 można ją aktywować. Niestety pod 8 możliwe tylko na zewnętrznych aplikacjach, a one są problematyczne niestety. Musiałem zmienić na statyczną przez błędy w wyświetlaniu ikon.
  Odpowiedz
Całkiem fajnie się to prezentuje, znalazłem to na YT

[Obrazek: HzEL78A.jpg]
  Odpowiedz
Nie mam pulpitu, cały czarny mi się zrobiło
  Odpowiedz