Policja w związku z chomikuj.
|
09.08.2016, 19:24
A jakbym dał komuś passy i on wrzucił na mojego chomika to kto ponosi odpowiedzialność?
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.08.2016, 09:26
No raczej nadal ty.
Bo zapewne ty najczęściej się logowałeś i twoją winą jest to, że komuś podałeś te dane. Zresztą, zapytaj lepiej policję. Dawałeś komuś dane i robił ci upload? W ten sposób nic nie wskórasz i to by było zresztą nie fair w stosunku do osoby która ci wrzucała. Robiła to na twoje polecenie. Kogo chcesz jeszcze targać po sądach?
11.08.2016, 14:36
Ty jesteś za to odpowiedzialny, za to co ktoś wrzucił i za to co sam wrzuciłeś. To Twoje konto i to Ty udostępniasz
te pliki na swoim profilu. Pewnie możesz pociągnąć do odpowiedzialności osobę która wrzucała Ci pliki ale i tak nie obarczysz jej całą winą. Główną osobą która poniesie odpowiedzialność będziesz Ty. Tak w ogóle z chomikuj.pl się wyrasta - #sprawdzone_info. Jeśli ktoś ma konto to usuńcie wszystko, skończcie tą zabawę to nie będziecie mieli takiego problemu. Pobierać oczywiście ale na własny użytek, udostępniać oczywiście ale z głową i na pewno nie na gryzoniu - taki mały tip ode mnie. Mleko się rozlało i zostaje jedynie udawać że nic się nie wie, nie rozumie, nie zna, przyjąć karę i dać sobie spokój. Jeśli dałeś się złapać i zadajesz takie pytania to znaczy że udostępnianie plików nie jest dla Ciebie i nie baw się w cyber przestępce, tylko spróbuj załagodzić sprawę i ponieś karę - przykro mi ale takie życie. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|