Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Polscy medaliści. Letnie Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012
Mamy złoto! ADRIAN ZIELIŃSKI zwyciężył w kategorii 85kg podnoszenia ciężarów. Uzyskał w dwuboju 385kg ;)
  Odpowiedz
No no gratulacje ale wycisnął :D
  Odpowiedz
Tak samo dobrze spisuję się Tomasz Majewski w pchnięciu kulą ;) Coś czuję, że to dzisiaj będzie dobry dzień.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Tomek Majewski także zdobywa złoto! Widzę, że szczęśliwy dzień dziś mamy pod tym względem ;)
  Odpowiedz
Nic tylko pogratulować i czkamy na więcej :)

Akurat Majewski był prawie pewniakiem :D
  Odpowiedz
saturas napisał(a):Akurat Majewski był prawie pewniakiem
Majewski nie był pewniakiem. Pewniakiem był Storl, Cantwel, Hofa, Armstrong.
Mnie zaskoczył bardzo pozytywnie. Ale to jak dziś pchali Amerykanie pff...
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
To był dobry dzień dla Polaków! Wygląda na to, że nasze wioślarki rozpruły worek z medalami. ;)
A to nasi dzisiejsi złoci medaliści!

Adrian Zieliński

[Obrazek: 000_DV1256655.jpeg]

Tomasz Majewski

[Obrazek: z12251434Q,Tomasz-Majewski-po-zwycieskim-konkursie.jpg]
  Odpowiedz
Tak !!
Bardzo liczyłem na Tomka Majewskiego i się powiodło. :)
Oczywiście, jestem też zadowolony z Adriana Zielińskiego. ;)
  Odpowiedz
Aż przyjemnie było patrzeć jak Tomasz Majewski zdobywał medal. Niemal śmiałam się do telewizora widząc jego radość. Tak się wygrywa :D Oczywiście należą mu się gratulacje, tak jak Adrianowi Zielińskiemu- co prawda nie widziałam jak zwyciężał ale oglądałam dekorację.
A nawiązując do dekoracji: zwróciliście uwagę, że grane są dwie zwrotki Mazurka Dąbrowskiego? Nie zwróciłam uwagi jak jest z innymi hymnami, ale jestem pozytywnie zaskoczona- zwykle przy takich okazjach mamy okazję usłyszeć tylko pierwszą zwrotkę.
  Odpowiedz
Dziś Sylwii Bogackiej zabrakło jedyne 1,1 punkta do drugiego, tym razem brązowego medalu :(
Za to siatkarze zapewnili sobie awans wygrywając pewnie z gospdarzami 3:0. Brawo! :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz