Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pomoc - chomikuj.pl
Witam jak wchodzę na stronę to do końca mi się nie ładuje.
Przez pewien czas około 16-18 nie było w ogóle a teraz się nie całkiem ładuje.

Proszę screeeny:

[Obrazek: adamopolis.jpg]

Niewiem oco w tym chodzi pomoże ktoś?

Proszę o szybką odpowiedź!
  Odpowiedz
Od pewnego czasu użytkownicy zgłaszają problemy w dostępie do chomikuj.pl lub inne podobne trudności.
Być może strona chomikuj przechodzi jakąś modernizację, o której nie wiemy...
  Odpowiedz
Wyczyść ciasteczka i pliki offline przeglądarki Firefox.
  Odpowiedz
Mi się W OGÓLE nie che załadować strona . Pojawia mi się znany komunikat od Firefoxa , że witryna jest obciążona lub niedostępna .
Próbowałam wejść z innych przeglądarek, z innego użytkownika , poprosiłam również koleżankę o to by ze swojego komputera sprawdziła dostęp do chomikuj .
No i oczywiście to samo! Nie wiem co mam zrobić. Miałam dzisiaj przesłać ważny plik innemu chomikowi a nawet nie mam dostępu do tej strony. Pomóżcie ! Wy możecie się zalogować ?

Odpowiedz
Jest godzina 00.06 a ja swobodnie poruszam się po portalu chomikuj.
Przelogowuję się z chomika do chomika bez najmniejszej przszkody.
  Odpowiedz
Mam wrażenie że chomikuj.pl się zmienia i stare ciasteczka nie współpracują ze stroną.
Proponuję wyczyścić wszystkie ciasteczka z dopiskiem chomikuj.pl wraz z plikami trybu offline i powinno wejść.
Ja dzisiaj rano nie mogłem otworzyć mojej strony a po usunięciu powyższych dostęp pojawił się od zaraz.
  Odpowiedz
(20.06.2011, 06:18)skrzypas napisał(a): Mam wrażenie że chomikuj.pl się zmienia i stare ciasteczka nie współpracują ze stroną.
Proponuję wyczyścić wszystkie ciasteczka z dopiskiem chomikuj.pl wraz z plikami trybu offline i powinno wejść.
Ja dzisiaj rano nie mogłem otworzyć mojej strony a po usunięciu powyższych dostęp pojawił się od zaraz.

Dokładnie tak samo robię , i działa :)
  Odpowiedz
Mi sie nigdy takie okienko nie pokazało na portalu chomikuj ;p tylko w poczcie wp ;p Bóg wie czemu...
  Odpowiedz