a tu patrze można otworzyć tylko przez win rara wiec odpaliłem pisze że aplikacja nie obsługuje tego czy jakoś tak
Czy da sie ustawić jakoś na normalny program instalacyjny
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pomoc w odpaleniu
|
03.08.2012, 10:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 13:50 przez MissFuneral.)
witam dzisiaj chciałem zainstalować sobie grę Final fantasy 7
a tu patrze można otworzyć tylko przez win rara wiec odpaliłem pisze że aplikacja nie obsługuje tego czy jakoś tak Czy da sie ustawić jakoś na normalny program instalacyjny Życie nie ma ścieżek na skróty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.08.2012, 10:55
Hmm... Może winrar tego na serio nie obsługuje ? Najlepiej spróbuj winace lub 7-zip.
Pobierz sobie Daemon Tools Pro , przez ten program powinieneś zainstalować tą grę
03.08.2012, 10:57
A jak klikniesz na Setup.exe to gra się nie instaluje ?
ps. Tytuł wątku jest błędny
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
03.08.2012, 11:00
chodzi o to że powinienem mieć tradycyjny program do instalacji a tutaj zamiast tego programu który odpala aplikacje miałem winrara myślałem że trzeba wypakować ale gdzie tam
Życie nie ma ścieżek na skróty.
03.08.2012, 11:18
Podaj listę plików jakie masz w folderze instalacyjnym.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
03.08.2012, 11:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 14:34 przez Nieśmiertelny.)
setup.exe
Setup-1.bin Setup-2 Tracked_by_Demonoid_com.txt] Ok zrobione do zamknięcia Życie nie ma ścieżek na skróty.
03.08.2012, 16:37
A co się dzieje jak klikniesz w setup.exe ? Powinna się gra zainstalować.
Podaj jeszcze rozszerzenie pliku Setup-2.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
03.08.2012, 17:03
(03.08.2012, 16:37)Diablo09 napisał(a): A co się dzieje jak klikniesz w setup.exe ? Powinna się gra zainstalować. Czy kolega czyta posty kolegi wyżej? Cytat:Ok zrobione do zamknięcia Nie nabijaj bezużytecznych postów Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|