Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pomysł na biznes internetowy
Tony, myślę że nie masz racji a wiesz że Cię lubię aha pewnie tego nawet nie przeczytasz bo nie wiem co się z Tobą stało ? Ale chciał bym odpowiedzieć na te pytania i odpowiedzi na pytania..
** Ludzie są po to aby dzielić się wiedzą i uwierzcie, że można to robić bezinteresownie!
Co kilka mózgów to nie jeden a zawsze może wypłynąć ciekawy pomysł na który sam byś nie wpadł.
** Aisha moim zdaniem nigdy nie uda Ci się stworzyć własnego biznesu w sieci jeśli nie zgłębisz tajników programów partnerskich i właśnie tak znienawidzonego przez Ciebie słowa POLECONYCH! A dlaczego ? A co ty chcesz coś zarobić sama wszystko robiąc ?? Tak to można na bazarze handlować cukierkami.
*** Większość tekstów wymyślanych przez marketerów czyli to co w większości czytasz lub oglądasz to bajki i nie mówię tu tylko o sieci ale o całym świecie i produktach.. ( różnica jest tylko taka, że o dziwo w inne media ludzie jeszcze wierzą a do sieci ciężko jest przekonać ponieważ łatwo jest oszukiwać permanentnie i wielu to robi.) Jednak ten sposób jest skuteczny a innego praktycznie nie ma. Ludzie podejmują decyzje nieświadomie kupując większość produktów. Dobry produkt promuje się sam poprzez jakość i jeśli go stworzysz zaspokajając potrzeby innych osiągniesz sukces. Kwestia dystrybucji to już inna sprawa. I tu wracają programy partnerskie.. Masz wszystko na tacy. Nabijasz komuś kieszenie ?? A dlaczego nie ? To on stworzył ten produkt ! Ale jeśli nabijasz jemu to i nabijasz sobie. Jeśli Twoja działalność nie kończy się na promowaniu produktu i porzuceniu danej idei bo stwierdzisz, że na tym nie da się zarobić.. Na wszystkim da się zarobić łatwiej lub trudniej..

Wracając do 20surf o którym pisałem to akurat tu sytuacja jest śmieszna. Mam z tego już pasywny dochód a na mnie nie zarobili ani grosza! Tylko wyobraź sobie ilu ludzi jednak przekonali do tego czy innego kasyna z moich poleconych? Pewnie też niewielu ale wystarczy jeden aby pokryć moje koszta na długie lata.. Co będę owijał w bawełnę.. Projekt na 20surf o którym pisałem - jednak zdecydowałem się tego nie robić ponieważ nie jestem zachłanny ani nieuczciwy.. Program i tak mi się sam rozwija już od dawna.. Jednak istnieje sposób aby ten program rozbujać w krótkim czasie na tyle aby mieć z tego kilkaset złotych miesięcznie. Oczywiście są to programy spamerskie otaczające cały świat na których prawdę mówiąc wyrosły największe pierwsze biznesy sieciowe w USA a potem wszędzie.. Teraz jednak jest to karalne!!

To tyle bo nigdy nie skończę heh A jak chcesz wiedzieć co ja robię ? to zajrzyj w stopkę. Nie są to żadne biznesy ale pasja która mnie pochłonęła a przynosi i tak korzyści materialne//

ps. Trzymaj z ludźmi którzy mają wiedzę finansową i wiedzą w co i kiedy zainwestować .. To najlepszy biznes na świecie! Ty inwestujesz i zarabiasz a wszyscy tracą bo nie wiedzą w co inwestować tylko robią to co mówią media itp..

Odpowiedz