Swego czasu coś tam próbowałem zrobić, były tego typu konkursy:
Jaki to Film, Jaka to Gra i Kto to jest ?
Czekam na wasze propozycję, a może którąś wdrożę do realizacji : )
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Pomysł na chomikowy Konkurs
|
27.09.2012, 19:00
Kto ma oryginalny pomysł na zrobienie konkursu ? Oczywiście na chomikowym profilu.
Swego czasu coś tam próbowałem zrobić, były tego typu konkursy: Jaki to Film, Jaka to Gra i Kto to jest ? Czekam na wasze propozycję, a może którąś wdrożę do realizacji : ) Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Może Po prostu to nie konkurs ale lotto ???
27.09.2012, 20:11
To juz tez robilem, moze nie ma co wymyslac nowych a nalezy kontynuować stare
27.09.2012, 20:34
Nom a planujesz konkurs jakiś ?
27.09.2012, 21:06
No tak, ale jeszcze nie wiem na ktorym chomiczku bede robil czy na jedynym_takim czy na ktoryms innym ; )
27.09.2012, 21:55
Może takie zagadki np. Co to jest, rano chodzi na czterech nogach, po południu na dwóch, a wieczorem na trzech?
chodzi o człowieka rano czyli jak jest małym dzieckiem i chodzi na czterech nogach, popołudniu to znaczy że jest dorosły i chodzi na dwóch a wieczór to to że jest stary i chodzi na trzech nogach a trzecia to laska. dobre ?
27.09.2012, 23:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.09.2012, 23:24 przez jedyny_taki.)
No nawet dobre : ) Tylko ja nie mam glowy by wymyslac takie zagadki : P ile ich wymysle, pare i zabraknie pomyslow, no chyba że poszukam gotowce, ale inni moga to samo zrobic i bez sensu sie robi ten konkurs : p Chyba loteria jest jednym z lepszych pomyslow, dobrze ja rozreklamuje i bedzie mozna raz w miesiasu wygrac nawet spore punkty. To tez zalezy ilu bedzie grajacych i tez dla jednych moga byc to duze punkty dla innych niekoniecznie
Dla zainteresowanych daje link jak moze ewentualnie wygladac taka loteria ( ta jest co robilem kiedys) : http://chomikuj.pl/jedyny_taki/LOTERIA
28.09.2012, 15:39
(27.09.2012, 23:21)jedyny_taki napisał(a): No nawet dobre : ) Tylko ja nie mam glowy by wymyslac takie zagadki : P ile ich wymysle, pare i zabraknie pomyslow, no chyba że poszukam gotowce, ale inni moga to samo zrobic i bez sensu sie robi ten konkurs : p Chyba loteria jest jednym z lepszych pomyslow, dobrze ja rozreklamuje i bedzie mozna raz w miesiasu wygrac nawet spore punkty. To tez zalezy ilu bedzie grajacych i tez dla jednych moga byc to duze punkty dla innych niekoniecznie Widać że loteria to pomysł nie nadający się do niczego ludzie nie będą chcieli wpłacać, no chyba że nagroda będzie wyższa nie za 1000 można wygrać 75 000 a za 1000 można wygrać 2 mln.
28.09.2012, 15:58
Rób coś takiego, że jak ktoś chce wziąć udział w konkursie, to musi zachomikować jakieś pliki. (Pliki sponsora)
Wtedy więcej osób będzie chciało za sponsorować ;]
28.09.2012, 20:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.09.2012, 20:54 przez jedyny_taki.)
Co do tego ze nie bedzie chetnych to sie nie zgodze. Z 3 miesiace kiedys robilem podobne loterie za 1 x faktycznie nie bylo za wielkie zainteresowanie, ale z czasem zainteresowanie bylo wieksze.
Heh, punkty z nieba nie leca i nie moge se pozwolic co miesiac wykladac 2mln punktow na loterie. Co do wejscia do gry nie ma co podbijac zbyt duzej stawki bo dla jednych nawet glupie 5 tys to duzo, a tak moze zagrac wiecej osob. I kazda typowana liczba by kosztowala okreslona sumke. Z tym zachomikowaniem plikow to moze i nie jest zly pomysl, ale jaka jest gwarancja ze po jakims czasie ich nie wykasuje ?! Zadna. Ps. udostepnie archiwalne loterie w podfolderach bo byly ukryte ... (myslalem ze wiecej bylo tych archiwalnych loterii) |