Muszę kupić nowy bilet miesięczny na autobusy.
Mam mokre dresy i do szkoły muszę iść w dżinsach.
![[Obrazek: jGTeTrj.png]](https://i.imgur.com/jGTeTrj.png)
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Ponarzekaj na coś
|
|
09.09.2012, 20:09
Jutro szkoła.
Muszę kupić nowy bilet miesięczny na autobusy. Mam mokre dresy i do szkoły muszę iść w dżinsach. ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
09.09.2012, 22:31
Jutro jest Poniedziałek - najgorszy dzień tygodnia. Nienawidzę Poniedziałków!
09.09.2012, 22:39
Jutro muszę wcześnie spać
Mam wolny samochód, często się psuje. Niedługo do szkoły trzeba iść.
10.09.2012, 00:13
Jutro poniedziałek -.-
A ja mam Angielski, Matme i EMP'a -.- W dodatku pewnie będzie padał deszcz i zmoknę razem z całym moim mundurkiem, po czym zaleję całą podłogę w szkole :L
12.09.2012, 06:30
- Mam dwulicową koleżankę w pracy
- Ciągle brak mi czasu - W weekend idę na wesele, a jakoś mi się to nie widzi - Spać mi się chce, a nie mogę się położyć Dobra dosyć tego narzekania :-) mimo wszystko i tak jest super!
12.09.2012, 10:34
Jestem chory,
Kończy mi się woda do picia, Psuje się pogoda, Jutro muszę iść do szkoły mimo choroby. (12.09.2012, 06:30)Vilandra napisał(a): - W weekend idę na wesele, a jakoś mi się to nie widziRównież mam wesele
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
12.09.2012, 15:44
Kwiatek mi usechł.
Zamknęli mój ulubiony sklep zoologiczny. Nicholas napisał(a):Vilandra napisał(a): - W weekend idę na wesele, a jakoś mi się to nie widziJa też. Tyle że nie w ten weekend, następny. ![]() I tu a propos tematu: parę dni temu złamałam obcas w butach, w których miałam iść na wesele i muszę kupić nowe...
12.09.2012, 15:54
Wróciłem ze szkoły, w ogóle nie mam siły, jestem niewyspany.. No ale nic, trzeba dawać radę
13.09.2012, 07:34
I znowu ta szara rzeczywistość, pogoda bleee i w ogóle wszytko beee
13.09.2012, 19:38
Ciągle pada deszcz... Jedynym pocieszeniem jest to, że jeszcze tylko jutro i weekend
|