Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Popularność
Wie ktoś dlaczego gdy założyłem wczoraj chomika to po pięciu minutach zostałem zasypany reklamami, polecanymi chomikami itd. a wcale go nie reklamowałem, a dziś znowu założyłem innego chomika i po godzinie dostałem tylko 2 reklamy? Czy to zależy od opisu albo nazwy?
  Odpowiedz
na chomiku wszystko jest możliwe i zależy od przypadku :D a fajny avatar i nazwa zawsze przyciągają uwagę;)
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
No bo zrobiłem chomika "Minecraft-World" i avatar z minecrafta to stał się strasznie "zareklamowany" :D a Zrobiłem teraz chomika "Imcoran" z avatarem jak tutaj na forum no to reklam prawie brak :D
  Odpowiedz
Zakładając nowego chomika widnieje on w nowo utworzonych i był taki moment, że dużo osób się reklamowało. Zakładając drugiego było mniej osób w danym czasie na chomikach. Mniej spamerów :P

W tym wypadku zależało to od czasu. Trafił ci się taki zbieg okoliczności, że trafiłeś na masę spamerów :D

Bo zdobycie popularności wymaga wkładu pracy i czasu :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Nom, ale to tylko na początku tak jest później popularność spada :exclamation:

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
a nie zgadzam się z tobą później już nie zwraca się uwagi na ilość np.reklam
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz