Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukiwanie książek
Szukasz jakiejś książki? Nie możesz zdobyć jej w bibiliotece? Nic prostszego!
Możesz zamieścić jej tytuł w poście poniżej, a może ktoś pomoże ci ją znaleźć. Mogę również przekopać internet w poszukiwaniu tej książki i przerobić ją na jar, do czytania w telefonie (wszystkie książki zamieszczę na moim chomiku i zamieszczę link w postach). Dołożę wszelskich starań, żeby znaleźć tę książkę. Nie chcę nic w zamian. Więc jeśli nie możesz znaleźć jakiejś książki, pisz śmiało :D
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
Michael Baigent - Archiwum Jezusa :)
  Odpowiedz
Witam, poszukuję książki Daniela Odija - Kronika Umarłych - ma już egzemplarz, niestety uszkodzony, brakuje mi następujących stron: 197-198 oraz 211-212. Za ewentualną pomoc byłbym zobowiązany.
  Odpowiedz
Świetny pomysł. Jak będę szukać książki, na pewno się do Ciebie odezwę. Szukałam kiedyś jednej książki cały dzień, wkońcu pojechałam 50 km do biblioteki, koszmar
  Odpowiedz