Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję 5 osób do nawiązania współpracy reklamowej.
Poszukuję 5 osób tygodniowo, które umieszczą mój awatar pod swoimi reklamami w Chomikowych Rozmowach (ChR).

Osoby zainteresowane zarobkiem niech dopiszą swoja ofertę w komentarzu tego pliku podając następujące informacje:

· Cena usługi

· Metoda wykonania (ręczna wklejka czy bot)

· Ilość szacunkowa reklam dziennie (tylko szczerze)

· Czas trwania umowy (zazwyczaj 7 dni, podać jeśli jest inny)

· Nazwa chomika, który będzie reklamował

Po zgłoszeniu się odpowiedniej liczby kandydatów, wybiorę najlepsze dla mnie oferty (niekoniecznie najtańsze). Istnieje możliwość nawiązania stałej współpracy za punkty. Nie interesuje mnie wymiana avatarów.

Odpowiadam tylko na poważne oferty. Spam będę kasował z komentarzy a spamerów blokował na stałe.

Blachu82
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş