Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Hans Kloss - Stawka większa niż śmierć
Poszukuję filmu pt. Hans Kloss - Stawka większa niż śmierć.
Jeżeli ktoś ma w swoich zasobach ów film to podeślijcie linka.
Przeszukałem chomikuj i pobieżnie warezy, nic z tego...
Nie dysponuję dużą ilością wolnego czasu, więc zwracam się o przysługę do Was.

Niestety, nie mam pkt na swoim chomiku więc nici z 'zapłaty'.
Przysługa non-profit, mam nadzieję ,że to Was nie odstraszy :P
i pomimo braku wynagrodzenia znajdzie się ktoś kto mi pomoże : )

Pozdrawiam.
Hans mam ale z punktami też lipa, mogę Ci wrzucić na Twojego Chomika, innego pomysłu nie mam za bardzo
http://chomikuj.pl/reven/Wasze

W takim razie możesz wrzucić, ewentualnie napisz do mnie na gadu.
Hans wrzuciłem Ci dwa, nie wiem stary, czy ten sam dwa razy, czy dwie różne kopie... pieprzy mi się w oczach, sprawdź proszę czy działają, mam nadzieję, że będziesz zadowolony
Pobieram właśnie jedną z wersji.
Dziękuję bardzo synonimie :) oraz podziękowanie należy się WazzUp'owi.
Obaj Panowie otrzymują po punkciku reputacji, tyle mogę zrobić:)

Dzięki jeszcze raz!
Luz Stareńki cieszę się, że mogłem pomóc
Już patrze Hans przepraszam dopiero wstałem z łóżka.
Nie nie dam rady Hans dziś tego ogarnąć, przepraszam Cię jutro się do tego dobiorę ;(
Wrzuciłem Hans jeszcze dwa - te działają na pewno- za te wczorajsze sorka - były to błędne ripy - usuń je nie będą chodzić - działają tylko te które mają ponad 700 MB przepraszam za kłopot - ale wczoraj byłem kompletnie nie do życia.
Chomikuj szybko działa, już usunięte.
Okej, dam sobie już radę ale i tak dziękuję za zaangażowanie! :)