Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam "Jesienne porządki", czyli Hans już 'przed' wypłatą
No wiec tak. Robić zdjęć wszystkiego mi się najzwyczajniej nie chce, dlatego jeżeli jesteś zainteresowany przedmiotem - napisz poniżej, a otrzymasz foteczki.
mam pilną potrzebę zarobienia gotówki, dlatego spodziewajcie się przeróżnych ithemów.

No to lecimy:

Ciuszki:
  • - Bluza męska, szara, kangur, XL, duuży kaptur, marki Drywash.
    Stan bardzo dobry, bez śladów dłuższego użytkowania.
    Posiadam również do niej metkę, cena z metki : 119zł99gr
    Cena: 100zł
  • - Kurtka męska, model:neon, ciemny fiolet (elegancka, poważnie), z kapturem (regulowanym, odpinanym), XL, marki Troll.
    Stan bardzo dobry, bez śladów większego użytkowania.
    Miałem ją kilka razy na sobie...
    Posiadam metkę, cena z metki: 269zł99gr
    Cena: 220zł
  • - Pasek męski, rozm. 90/105, 100% skóra, marki Top Secret, szerszy model, stan bdb.
    Mam metkę, cena na metce: 69zł99gr.
    Cena:40zł
  • - Kurtka skórzana (prawdziwa! nie jakaś podróba), gengsterska, na express.
    Pierwszy właściciel, rozmiar chyba XL (na mnie [~186cm] pasuje), zapłaciłem za nią bardzo dużo.
    Cena: do uzgodnienia indywidualnie. (tutaj mogę się targować z potencjalnym zainteresowanym)

Strefa kibica:
  • - Szaliki piłkarskie, otrzymam na dniach dużą pakę szalików więc wybór będzie.
    Piszcie jaki potrzebny :)
    Na tą chwilę posiadam szalik Bayernu Monachium, Frankfurtu, Ajax Amsterdam (sponsora).
    INFO: Borussia Dortmund, Szalik Midlesborough, Tottenhamu, Evertonu, QPR, AC Milan, Pogoń Szczecin, Werder Brema, Olimpiakosu Pireus - oraz wiele, wiele innych. Te szaliki to 'pewniaki', na dniach będę miał.
    Cena: 6-10zł/szt
  • - Męski ortalion treningowy Bayernu Monachium, kaptur, na 186cm wzrostu dobrze leży, więc strzelam ,że rozmiar XL.
    Cena: 35zł
  • - Bluza dresowa Nike, dobra na jesień.
    Stan bdb, ciepła.
    Rozmiar XL, ściągacze, kieszenie na ekspres.
    Cena: 20zł
  • - ochraniacze Puma, rozmiar bodajże L, stan elegancki.
    Na dwa rzepy, piszczel (bez kostki).
    Cena: 20zł

Elektronika:
OTHERSY!
  • Kurs Krav Maga, o ile się nie mylę - poziom zaawansowany.
    Autor David Khan. Chwilowa książka jest poza moim mieszkaniem, ale zaraz wraca do właściciela.
    Cena: połowa ceny nadrukowanej na książce (chyba 60zł za nią dałem).
  • Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to najnowszy rysunek Goku.
    Cena: do uzgodnienia, symbolicznie.

Możliwość:
- negocjacji większości cen produktów.
- przełożenia kosztów wysyłki na sprzedającego.
- otrzymania gratisów.
- zakupu poprzez alledrogo.
- 3 dniowej rezerwacji przed kupnem.

Kontakt: - Prywatna Wiadomość
- GG: 10099319 (niewidoczny dla nieznajomych, ale śmiało pisać)
- email: [email protected]

Wszelkie pytania proszę zadawać w temacie, oraz mała prośba ode mnie... jeżeli macie możliwość to szepnijcie słówko znajomym o 'wyprzedaży'.
Za każdą pomoc będę wdzięczny i obiecuje się odwdzięczyć. :)