Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję OneDrive - poszukuję chętnych do rejestracji.
Tak jak w temacie. Potrzebuję przestrzeni w chmurze Microsoftu (OneDrive obecnie 7GB), aby umieścić tam swoje najcenniejsze pliki, wybrałem go, zamiast innych np. od Google, bo zwyczajnie mam już tam wgrane pliki i nie chcę tego zmieniać, bo upload wymaga czasu i spowalnia ping, a w dodatku mam go wbudowanego w Win 8.1 ;). Jeśli ktoś z Was byłby uprzejmy, to prosiłbym o zarejestrowanie się z tego linku w tej usłudze. Rejestracja jest darmowa.

https://onedrive.live.com/?invref=94895a...&invsrc=90

Za każdą zarejestrowaną osobę dostanę 500MB, maksymalnie 5GB. W ten sposób dobiję do 12GB, a to powinno mi wystarczyć. Oferuję wyłącznie moją wdzięczność, czyli ładne dziękuję. Zawsze chętniej coś udostępnię na chomiku za darmo, bo uprzejmość za uprzejmość.

PS: Wiem, że to cwany marketing Microsoftu i pewnie po jakimś czasie dorównają przestrzenią Google, a teraz dają mało, żeby za refy zbierać userów. Haha
Rejestracja darmowa ? Bo nie chce mi się czytać regulaminu ?
Tak, darmowa. Płatne są tylko dodatkowe Gb, a na start 7. Dopisałem do pierwszego posta.
Zrobiłem konto, powodzenia z transferem :D
Zrobione ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Poszło ;)
zarejestrował sie Swordancer sprawdź czy cos ci zwiększyli miejsca
Sygnatura usunięta przez moderatora!
Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale się zarejestrowałem. ;]
Dzięki, w sumie jest teraz 60% z maksymalnej możliwej premii. Aby zadziałało, konto musi mieć potwierdzony email. Wiem, że poza Wami, zarejestrowała się z poleconego linku jeszcze jedna osoba.

Edit: Dzięki użytkownikowi Bonholt, mam kolejne 0,5 GB. Dzięki wielkie. Jeszcze 30%, czyli trzy osoby.