Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Osób do portalu filmowego
Witam!

Poszukuje osób zainteresowanych współpracą z portalem filmowym,w tym celu otwieram rekrutacje na takie stanowiska jak:

Uploader- Osoba głównie zajmująca się dodawaniem filmów i innych artykułów jakie daje serwis

Moderator Globalny-Członek,mający większe i urozmaicone uprawnienia dzięki którym ma możliwość moderowania wiele różnych funkcji serwisu,moderowania użytkowników,filmów,wiadomości,skarg itp,głównie,również powiązane z dostępem do opcji głównych jakie posiada sam administrator.

Moderator- Osoba sprawująca głównie władzę podległą w postaci moderowania portalu względem filmów,użytkowników,komentarzy etc

Formularz zgloszeniowy wygląda następująco:

-Imię:
-Staż na podobnym stanowisku:
-Dlaczego ty chciałbyś zostać?(STANOWISKO) w tym polu podajecie stanowisko,jakim jesteście zainteresowani.
-Kontakt;

Podania są przyjmowane wyłącznie ze zgodnością z powyższym przedstawionym formularzem.

Pamiętaj! że kontaktując się zemną,dołączasz do grona najlepszych,fajnych ludzi,gwarantuję miłą atmosfere i wiele miło spędzonych chwil :)

Uploadawanie fimow zachodzi legalnie,filmy są udostępne a dzięki specjalnego,zintegrowanego bota,dodawanie filmów zajmuje dosłowie kilka sekund! więc nie będzie problemu z szukaniem informacji w internecie bo nasz bot robi to praktycznie za nas.

Wymagrodzenie również wchodzi w gre,nasz portal jest młody i na razie nie jest integrowany z różnymi systemami płatniczymi więc dla nas na ten momen zainteresowanemu oferuję miło spędzony czas,poznanie nowych ludzi,pomoc przy jego stronach WWW,forach,rozmowa o webmasterce itp,czas,który nie jest zmarnowany a dobrze spędzony.

Adres podam osobom które się zemną skontaktują

Formluarze proszę wysyłać pod ten adres E-mail [email protected]
Ewentualnością jest wysłanie formularza pod dostępny numer GG:38069076

Dziękuję.
Z poważaniem.Jakub.

Dziękuję!
Hmmm.. A nie będą się czepiać za te filmy, Ci którzy na chomikuj robią problemy?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
Czy to będzie coś w stylu kinomaniak.tv, filmmex.pl. ekino.tv ?
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
1.Nikt nie ma prawa się czepiac,ponieważ ja je udostępniam tylko ;) nie interesują nas chomikuj.pl itp,ja nie trzymam FILMÓW NA SERWERACH

2.Może nie takie samo,czkolwiek portal ten niesie ze sobą wielką przyszłość.
DirkOne napisał(a):nie interesują nas chomikuj.pl itp,ja nie trzymam FILMÓW NA SERWERACH

Filmy będą na stronach typu putlocker itp?dobrze rozumiem?:).Czy oglądanie filmów będzie całkowicie darmowe?.Jeżeli stronka już działa to podeślij mi na PW adres.

PS

Mam nadzieję,że nie trzymasz tego na PL hostingu :P.
Tak,filmy są udostepniany na takich hostingach jak putlocker.pl,rapvideo itp.......
A co do serwera,jest w polsce bo nie jest to bardzo duży portal i nie jest strasznie rozbudowany dzięki temu nie stawiam serwerowni dużych wymagań.

Ja osobiście z pewnym człowiekiem rozpracowuje kwestie postawienia wlasnego hostingu,więc,obecny z którego korzystamy nie jest na dłuższą mete,inacze,wszystko co w serwisie praktycznie rzecz biorą będzie nasze i w pelni zlegalizowane :)

Więc bez obaw,o wszystko zadbałem.

Pozdrawiam :)
Odświeżam podając adres do portalu ;) e-movie24.pl