Tak jak w temacie, poszukuję kilku osób które zachomikują moje pliki głównie filmy, gry i kilka dodatków do gier. Zainteresowani proszę dać znać w sprawie hasła do chomika Pozdrawiam
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Poszukuję Osób, które zachomikują pliki.
|
Witam.
Tak jak w temacie, poszukuję kilku osób które zachomikują moje pliki głównie filmy, gry i kilka dodatków do gier. Zainteresowani proszę dać znać w sprawie hasła do chomika Pozdrawiam
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
01.06.2013, 12:57
Ja mogę zachomikować parę plików ;]
02.06.2013, 13:43
pisz na gg 25935255
|