Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję Spamchomika bez dopisku
Witam poszukuję bota SPAMChomik bez żadnego dopisku pod reklamą. Dam 5000 PKT za link do bota.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
ja mam i mogę udostępnić, ale dla mnie ta cena jest nieco...hmmm, śmieszna?
Zaproponujesz coś więcej?

Pozdro
Hehe dokładnie.
Jak Ci podeśle linka to wychodzi , że kupujesz program do reklam za 5.000 pkt ? Haha
Polecam Ci sprawdzone programy takie jak chomik sender , czy też messenger pro.
Kosztują 150.000 i 750.000 , ale są warte tej ceny.
Mam obydwa na kilka licencji i polecam.
Tylko że messenger pro aukcja na allegro wygasła a numery GG podane na stronie cały czas nie są dostępne. A na chomik sender mnie jeszcze nie stać ale z chęcią kupię:-)
A za SPAMChomik nie będę płacił nie wiadomo jak dużo ponieważ jest ogólnodostępny, amatorski i się często zacina.
hmm, SPAMchomika używałem i jakoś się nie zacinał ale to szczegół. Jest dobrym program tylko i wyłącznie do wysyłania wiadom, bez żadnych detektorów etc. no i niestety niezabezpieczony.
Zacina się bo po wysłaniu kilkunastu wiadomości nie przyjmuje captchy.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości