Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję chętnego który zaopiekuje się kolegi chomikiem?
Witam, kolega zaproponował mi opiekę nad chomikiem, czy chciałby ktoś z was się tym zająć, pisać chętni.
Trochę mało informacji ..
W jaki sposób i jakiego chomika ?
powiedział mi że za opiekę na 6 miesięcy dostanę 40% pkt jakie zarobię
ale warunek jest jeden żeby wrzucać pliki na tego chomika
więc jak ktoś jest chętny to zapraszam do zapisywania się
kolegi chomik to: http://chomikuj.pl/Jaca121212
Dziwne. Powiem szczerze, że pierwszy raz widzę taką akcję. Zazwyczaj kończy się to kradzieżą konta. Osoba, której powierzamy chomika najczęściej go już nie oddaje. Na miejscu właściciela przemyślałbym to jeszcze.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
jaca121212 napisał(a):powiedział mi że za opiekę na 6 miesięcy dostanę 40% pkt jakie zarobię
ale warunek jest jeden żeby wrzucać pliki na tego chomika
Chodzi o upload za 40% zysków z punktów.

Chomik jest spory (b,. dużo Gb), nie ryzykowałbym... tak jak powiedział Blachu82: "Zazwyczaj kończy się to kradzieżą konta. Osoba, której powierzamy chomika najczęściej go już nie oddaje."

Pozdr.
Ale jest przecież taka opcja na chomikuj po prawej stronie dodatkowe uprawnienia i on mi dał do tego hasło wiec jak chcecie to mogę dać takie hasło
Ciekawe, że nazwa chomika "kolegi" brzmi tak samo jak Twój nick na forum...
(11.04.2012, 15:11)MissFuneral napisał(a): Ciekawe, że nazwa chomika "kolegi" brzmi tak samo jak Twój nick na forum...

Dokładnie, tym kolegą jest właściciel który szuka naiwnych żeby wgrywali mu pliki a on nastepnie sobie zyska gotowe konto...
haha wiem

dobra stary moderatorze chcesz to ci podam haslo do tego nikomu wiecej bedziesz sie zajmowal tym chomikiem tylko do wzrotu pozniej odp na prv