Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję gry z dzieciństwa
Witam poszukuję grę z dzieciństwa nie znam nazwy mogę jedynie krótko ją opisać jeżeli znacie tą grę napiszcie pod spodem
Sprostowanie od kolegi
Cytat:był podział na takie cztery klasy: ogień - był facetem>>nazywał się bodajże Konnrad (chyba), woda - była kobietą, natura - była kobietą, śmierć - był facetem>> nazywał się bodajże Alfa 101 (czy jakoś tak). Tą ostatnią postacią chodziło się do takiego źródła, które dawało mi moc i doświadczenie, oraz posiadał jednostki należące do jego rasy: Wyjąca Śmierć. Tą pierwszą postacią natomiast miało się taki róg, w który on dmuchał, aby na polu bitwy pojawiły się jednostki, np. szczur, cyklop (chyba). Po tych wszystkich postaciach odblokowywano taką laske () w bikini, która był połączeniem chyba wszystkich ras. Także chyba walczyło się z nią postacią z frakcji śmierć - ale podkreślam: CHYBA.
2) Okładka: Na okładce była także laska chyba w bikini, z tygrysem----> chyba. Wyglądem czasem przypomina mi Atenę z mitologii greckiej.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Może źle trafie... To wojskowa, czy gra oparta na magii i czarach?
  Odpowiedz
magia i czary

Odpowiedz
Czy to nie Heroes lub Disciples?
  Odpowiedz
Nie niestety nie
dodaję informację mianowicie zamiast ziemi była natura - kobieta,
woda - kobieta, ogień - mężczyzna, i zamiast powietrza była śmierć - mężczyzna
(ogólnie grało się kobietą)
Edit:
aha jeszcze jedno na okładce była kobieta z mieczem obok niej widniał rumak to wszystko co sobie przypomniałem ale postaram się coś dopisać

Odpowiedz
szybcior1998 napisał(a):dodaję informację mianowicie zamiast ziemi była natura - kobieta,
woda - kobieta, ogień - mężczyzna, i zamiast powietrza była śmierć - mężczyzna

Od razu skojarzyłem z grą "Sacrifice" ale to raczej nie to ;/ nie mam innych propozycji jak narazie
  Odpowiedz
a może z serii Might & Magic Heroes

jak nie to POLECAM
  Odpowiedz
dimix napisał(a):Używamy opcji edytujjj
Wiem przez przypadek Napisałem W szybkiej wiadomości i nawet nie zauważyłem tego
Imcoran napisał(a):Od razu skojarzyłem z grą "Sacrifice" ale to raczej nie to ;/ nie mam innych propozycji jak narazie
Dam koledze niech sprawdzi ;)
Negr napisał(a):a może z serii Might & Magic Heroes

jak nie to POLECAM
Człowieku seria 4-6 jest (De best For ever)

Odpowiedz