Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję serwer shell za sms
Szukam serweru shell gdzie idzie zamówić konto za sms żeby wysyłać pliki na chomikuj.pl.
  Odpowiedz
Cytat:Punkty reputacji nie są "walutą", dlatego też zabrania się handlowania nimi w jakiejkolwiek formie. Dotyczy również wszystkich działów ogłoszeniowych, sygnatur itp. Punkty reputacji powinny być przyznawane w sposób spontaniczny. Użytkownicy, którzy wykorzystują system punktów reputacji niezgodnie z jego przeznaczeniem, mogą otrzymać dodatkowe ograniczenia na swoje konto (załącznik nr 1).

Apropo tematu to wątpię żebyś znalazł shella za sms ;)
  Odpowiedz
no nikt nie zna?
  Odpowiedz
Za sms'a raczej nigdzie nie znajdziesz.
]
  Odpowiedz
Jak ktoś znajdzie zapłacę pare GB na chomika.
Pisać!
  Odpowiedz
Chcesz serwer shell z dyskiem, wirtualnym pulpitem vnc i mocnym łaczem za sms? Juz teraz moge Ci powiedziec ze takiego nie ma i nie bedzie. Koszt najtanszego serwa do uploadu to 30-40 zl na miesiac.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Sebastaian na ishell.pl można za 20 zł kupić.
  Odpowiedz
Po pierwsze to nie za 20 zł, a za 25 zł.
Po drugie z dyskiem 50 GB i z kruczkami dotyczącymi transferu.
Ja mówię tu o jakimś porządnym serwerze a koszt takiego to średnio 40 złotych polskich.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Z tym transferem to tak nie do końca.

Miałem serwer w ishell, pierwszy miesiąc. W regulaminie jest napisane, że jeśli ktoś wykorzysta transfer 3TB to nie przedłużą mu obecnego, zaproponują lepszy (czyt.droższy).
Ja tego transferu wykorzystałem jakieś 10 TB i na następny miesiąc przedłużyłem bez problemu.

Tak więc nie mam pojęcia po co to jest.
]
  Odpowiedz
(10.03.2013, 20:09)Sebastian napisał(a): Chcesz serwer shell z dyskiem, wirtualnym pulpitem vnc i mocnym łaczem za sms? Juz teraz moge Ci powiedziec ze takiego nie ma i nie bedzie. Koszt najtanszego serwa do uploadu to 30-40 zl na miesiac.

Najpierw poszukaj a potem pisz takie bzdury.
Można kupić serwer vps za sms (vps to to samo co shell tylko że jest trochę inna zasada dzielenia serwera dedykowanego na konta [wirtualizacja]).

Nie podam strony bo każdy kto chce może ją znaleźć wpisując w google frazę vps za sms
  Odpowiedz