Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Poszukuję uploadera lub serwera shell
Szukam uploadera. Podawajcie swoją cenę za 1gb.

Albo serwer shell. Również dajcie cenę za okres 1 miesiąca. Nie interesują mnie serwery po 1mln i więcej
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
http://kontashell.eu/

I wszystko jasne :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Strona jeszcze nie działa.
Cóż sam potrzebuje uploadera albo przynajmniej jakiś tani serwer... Jednak te co udostępnia tony są strasznie drogie więc wątpię że zmieścił byś się choćby w cenie 1mln za mieśiąc. Cóż z tego co słyszałem mają świetną wydajność ale to już raczej dla dobrze rozwiniętych kont...
no to
http://ishell.pl/

100/100

Moja Ocena : Na początek dobre lecz lubią się wieszać (szczególnie jak ktoś robi rar)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Jeśli chcesz serwer do 1 mln punktów za miesiąc to nic dobrego w tej cenie nie znajdziesz.
Ja mam serwery ale ceny raczej z wyższej półki, tak jak napisał KrzyGeek - raczej dla bardziej rozwiniętych chomików.
ja robie upload film 1gb za 1tys pkt chomikowych
proszę o zamknięcie.