Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Potrzebuję sygnaturki na forum....
Cześć Wszystkim...
Potrzebuję fajnej ślicznej sygnaturki na forum Odjechanych.com.

Bardzo prosiłbym, żeby w mojej sygnaturce znajdowały się:

Napis= Hakerzysta
Chciałbym żeby ten napis wyglądał ładnie, kolor dobrany do tego napisu, dobra czcionka,rozmiar tekstu. Napis chciałbym, żeby znajdował się po prawej stronie.

Tło=Tło chciałbym, żeby było dobrane do sygnaturki oraz do tekstu. Podpowiem, że kolor chciałbym mieć niebiesko-czerwony. Chciałbym też, żeby kolory niebieski i czerwony zmieszały się ze sobą.

Obrazek żeby był związany z hakerowaniem mały oraz przejrzysty, żeby pasował do sygnaturki.
Rozmiar sygnaturki powinien powinien być dopasowany do sygnaturki jedynie żeby zmieścił się w polu sygnaturki.

Jakby, ktoś się podjął tego wyzwania to z góry bardzo serdecznie dziękuje i pozdrawiam :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
[Obrazek: syg-1364904849.png]
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Rafał co do twojej sygnaturki to jest śliczna. obrazek, tło, kolor do tego nie mam żadnych zastrzeżeń.Tylko nie podoba mi się ten napis i jeszcze na samym dole na dodatek. Zrób tak, żeby ten napis, był trochę na środku od prawej strony.
Czcionkę, jakbyś mógł to bardzo prosiłbym o polepszenie oraz pogrubienie, rozmiar mógłbyś dać trochę większy..
Ale tak ogólnie to sygnaturką bardzo śliczna :)
  Odpowiedz
[Obrazek: syg2-1364907974.png]
Na PW wysłałem Ci link do pliku PSD, możesz sobie edytować według uznania.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
No gitara. O taką pracę Rafał mi chodziło.
Bóg zapłacić :)
  Odpowiedz