Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Pozwy antypirackie – walka o sprawiedliwość czy cyniczny sposób zarabiania?
Skoro wzywają do zaniechania to zaniechaj, a najlepiej zlikwiduj swojego chomika.
Będzie to niewątpliwe jakiś argument wyrażenia dobrej woli przez Twoją osobę.

Jeżeli zadzwonisz lub nawiążesz kontakt, wyciągną od Ciebie dane osobowe
w "inteligentny sposób", podpierając się jakąś ustawą.
Następnie jako ugodę otrzymasz wezwanie do zapłaty opiewające zazwyczaj
na sumę kilku tysięcy złotych.

Będzie to propozycja nie do odrzucenia, czyli albo płacisz, albo spotkamy się w Sądzie.
Na tym polega ugoda!

Jeżeli jesteś niepełnoletni, będą musieli płacić rodzice, a jak ich nie masz prawni
opiekunowie.

Usuń tego chomika!
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
To nie wszystko adwokat podejmuje z Tobą ugode ale to nie znaczy że prokuratura nie zajmie się tą sprawą.
  Odpowiedz
(13.10.2011, 16:33)chudzienki napisał(a): witam to dzisiaj dostałem na pv na chomika
[Obrazek: 32013920.jpg]

[Obrazek: 95990586.jpg]

[Obrazek: 34561166.jpg]

[Obrazek: 17678781.jpg]

Na PW chomika mogę Ci wysłać wszystko co tylko zechcę i z jakiego konta zechcę.
Do momentu aż dostaniecie pismo na adres domowy mogą Wam naskoczyć i tyle.
Zaczynacie siać panikę jakby miała wybuchnąć III wojna światowa, takie numery zawsze robili (na pewnej stronie z torrentami dostawałem kilkanaście takich pisemek w ciągu miesiąca i do dziś nawet jedno pismo na adres domowy nie przyszło)
  Odpowiedz
Tonyviroos ja nawet nie będę dzwonił mam to gdzieś może jakiś idiota to rozsyła żeby paniki nasiać i konkurencji się pozbyć drugi raz takie coś dostał [[[podobne ]]]
w maju tego roku dostałem jak nie usunę kurs fotoshopa to sprawa trafi do sądu no i jakoś do tej pory nic nie dostałem
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości