Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Praca dla Studentów i Osób z Wyższym Wykształceniem
Stanowisko Koordynatora w projekcie Yapoga.

Poszukujemy chętnych do pracy zdalnej w projekcie Yapoga, którego celem jest rozwój oraz wpływanie na poprawę jakości produktów. W skład naszego przedsięwzięcia wchodzi: międzynarodowa wyszukiwarka produktów i podmiotów, czasopisma branżowe, targi międzynarodowe i międzynarodowe rankingi produktów – wszystko jest w fazie przygotowania i wdrażania. Niektóre już w części ujrzały światło dziennie jak np. wyszukiwarka. Pozyskaliśmy ponad 120 mln domen z całego świata i codziennie dochodzi nowych kilkadziesiąt tysięcy; odtwarzamy sieć połączeń pomiędzy wszystkimi domenami na świecie budując tzw. YapogaRank.

Poszukujemy teraz osób na stanowisko koordynatorów w projekcie, ale jeśli ktoś się dobrze sprawdzi w pozyskiwaniu nowych osób dla idei projektu – będzie miał możliwość zostać także menadżerem.

WYMAGANIA:

- wykształcenie wyższe lub w trakcie studiów
- kreatywność
- podpisanie oświadczenia o poufności danych
- dotrzymywanie terminów
- pozyskiwanie klientów

OFERUJEMY:

- stałą współpracę
- pracę zdalną w dogodnych godzinach
- referencje dla innych firm
- wysokie wynagrodzenie prowizyjne (sięgające 45%)
- możliwość awansu na menadżera

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie na maila [email protected] informacji:

"Jestem zainteresowany/a współpracą 'imię i nazwisko'” oraz potwierdzenie wykształcenia/statusu studenta.

Ze względu na dużą ilość chętnych o CV poprosimy po wstępnej selekcji (kilka dni).
Ciekawe oferty są na TopPracodawcy. Sama tam dodaję ogłoszenia, więc wiem Cool Już kilka osób, które się do mnie przez ten portal zgłosiły zatrudniłam. nie wiem czy przyciągają jakichś bardziej kompetentnych ludzi czy o co chodzi, ale bardzo szybko kończę rekrutację :)