Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
przeczytałem materiał który ktoś tu umieścił i polecam do przeczytania:
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,1...sieci.html?
  Odpowiedz
Juz to czytalam
  Odpowiedz
Dla mnie Głupota, wątpię by kancelarie bawiły się w wysyłanie wiadomości na chomika tego typu. Stawiam raczej na konkurencję i próbę zastraszenia, jak masz dobrego chomika to tym większe prawdopodobieństwo mojej tezy : )

Chociaz przeczytałem kilka postów i w tym przypadku się pomyliłem, ale niektórzy tak robią : P
Niedostępny
  Odpowiedz
Przepraszam za offtop.

Kochani bardzo miło i uprzejmie prowadzicie dyskusję w ważnym temacie.
Mam małą prośbę: pisząc posty nie róbcie błędów ortograficznych i używajcie polskich liter.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Czy ktoś z was zrobił taki sam błąd jak ja i skontaktował się e-mailowo z markiem staszewskim w sprawie łamania praw autorskich sony
  Odpowiedz
Cytat:Wg mnie to nie jest jakiś oszust bo gdy wysyła wiadomości ma napisane ,,Wiadomość Administracyjna''.
A tego się chyba podrobić nie da, chyba że się mylę.
Czy ktoś kto się choć trochę na tym zna może zabrać glos odnośnie właśnie tego , też mnie to zastanawia
  Odpowiedz
napisałem że usunąłem te pliki i że proszę u ugodowe zakończenie sprawy ale myślałem że usunę lub zablokuję te pliki i to wystarczy a nie że chcę pieniądze.

Niby przy wiadomości piszę że to wiadomość administracyjna ale wolałbym się tego dowiedzieć czy naprawdę z nimi współpracuję a gdy pisałem do chomikuj to przez 2 dni nie dostałem odpowiedzi a potem skasowałem e-mail wiec jak ktoś może to niech spróbuję się jeszcze coś dowiedzieć.

znalazłem ciekawy materiał na jednym chomiku
http://chomikuj.pl/Lanka/*7eOSZU*c5*9aCI...ODZIEJE*7e
  Odpowiedz
I co tam slychać ,ja usunełam chomika
  Odpowiedz
Nic nowego. Wiele szumu o nic. Jedni straszą inni się boją a jeszcze inni olewają to.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
ja też zaznaczyłem chomika do kasacji ale usunie mi się dopiero 3 października.Dzisiaj kończy się termin ugody i od jutra będę się codziennie denerwował.
  Odpowiedz