Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
To kasując pocztę skasowałaś konto na tej stronie czy po prostu zmieniłaś tu nazwę.
  Odpowiedz
Chyba nie można mieć tu konta jak się nie ma e-maila po prostu SYSIA to dawna MISKA poczytaj posty to będziesz wiedział
  Odpowiedz
Spojrzałem i wygląda na to że tamto konto MISIA tu skasowałaś ale mam pytanie po co.
  Odpowiedz
Dziwne jest to że wezwanie przyszło wtedy jak zaczęłam dostawać naprawdę dużo punktów.
  Odpowiedz
Ja też skasowałem tamtego e-maila ale po prostu tutaj wszedłem w profil i zmieniłem tamten e-mail no nowy.
  Odpowiedz
Zgłosiłam chomika do usunięcia .Usunęłam też stronę internetową z e-mailem żeby nie było moich danych, a skoro na tamten adres miałam założone konto tutaj, to też się usunęło ale to przecież nie o ten temat tu chodzi.
  Odpowiedz
U mnie też w ostatnim czasie było nie najgorzej ale mnie dziwi to że STASZEWSKI zamiast doczepić się u mnie o muzykę którą w miarę często pobierali to doczepił się o gry PlayStation które były pobierane raz na ruski rok.Szkoda że nie odpisuje nobilitas który miał ten sam problem co ja i też się musiał z nim kontaktować bo na początku tego tematu pokazał chyba ugodę a poza tym wiedział chyba ile ma zapłacić ale niestety na tym forum długo jest nieaktywny i chyba odpowiedzi się nie doczekam.
  Odpowiedz
http://chomikuj.pl/kasandra1112/A+APEL/G...025201.pdf
  Odpowiedz
Przeczytałem ten artykuł i się niepokoję.
Ale nadal proszę o doradzenie mi czy mam usuwać chomika czy nie bo jedni doradzają żeby to zrobić a inni twierdzą że to nic nie zmieni.
  Odpowiedz
Też dostałem dzisiaj wiadomość od Pana Marka. Wiedziałem, że to nastąpi wcześniej czy później dlatego starałem się usunąć polską muzykę, dałem hasło na gry na psp. Wiadomość identyczna jak do każdego, ze zmianą nicku oczywiście. Nie odpowiadam, czekam na rozwój wydarzeń. Najgorsze, że konto i licznik były na mojego głównego maila na którym też mam allegro, fb, lasta itd. Cóż, teraz i tak za późno, ale zmieniłem na inną pocztę chomika.

Ciekawe o jakie pliki chodziło.. muzykę, gry na psp czy też programy od sony.
  Odpowiedz