Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
Gdzie czytałes mozesz podać link?
  Odpowiedz
Jak znajdę chwilę, to poszukam w internecie tych tekstów.
  Odpowiedz
Dzięki

Mam takie jeszcze pytanie, czy znacie jakąś osobę co przez pana Grzegorza (lub przez firmę sony) miała nalot na dom?
Bo ja mam 7 komputerów, dyski przenośne, płyty, pendrive. Pewnie trzeba będzie zapłacić coś za pirackie pliki na kompie!?
  Odpowiedz
Zwrócił ktoś uwagę ile od konta sony miesięcznie wysyłanych jest powiadomień.
  Odpowiedz
Wiadomo coś nowego?
  Odpowiedz
Ja na razie nie wiem nic nowego.
Czytaliście to ?.
http://natemat.pl/1123,e-windykatorzy-na...e-piractwa
  Odpowiedz
a jako obrazek nie mogli dać nic związanego z Chomikuj.pl tylko typa grającego w Heroesa 3 ? :D

"wyjaśnia mec. Marek Staszewski, pełnomocnik prawny Związku Producentów Audio Video" - Dalej ten Staszewski.
  Odpowiedz
(25.12.2012, 00:51)WIDMO29 napisał(a): Czytaliście to ?.
http://natemat.pl/1123,e-windykatorzy-na...e-piractwa

To lipa ;/
A został ktoś juz do sądu wezwany przez sony?
  Odpowiedz
Oto moje przemyślenia:
Ci co wrzucają pliki są praktycznie nietykalni... Ludzie chomikują od nich, a wtedy piszą do adwokaci nich o prawa autorskie. Jakby skończyli się ludzie co wrzucają pliki to było już po biznesie.
  Odpowiedz
Na szczęście mi (mnie) nic nie przyszło... Na razie...
  Odpowiedz