Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
Sysia,do Ciebie o co się przyczepili?
  Odpowiedz
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
(20.01.2013, 18:00)erni632 napisał(a): Sysia,do Ciebie o co się przyczepili?

O muzykę
  Odpowiedz
Dimix Aktualnie nie ma na chomiku hasła.No właśnie skoro chomikuj blokuje pliki to po co karzą za naruszenie praw autorskich bezsensu .Moim zdaniem powinni blokować i po sprawie ,przecież nie wszyscy świadomie i z premedytacją łamią prawa
  Odpowiedz
Moim zdaniem powinni robić tak że wysyłają wiadomość w której żądają usunięcia pewnych plików i zakazują ponownego ich wrzucania, w przeciwnym razie dopiero mogą wkroczyć na drogę sądową, w takiej sytuacji każdy mógł by uchronić się od przykrych konsekwencji.
  Odpowiedz
Jezu z tego tematu się robi kółko żalu.

Złamałeś prawo musisz za to zapłacić. Nikt ci tego nie daruje i na pewno nie ładne poproszą o usunięcie... Przecież jak byłeś na chomikuj miałeś świadomość że łamiesz prawo!
  Odpowiedz
(21.01.2013, 11:50)Negr1 napisał(a): Jezu z tego tematu się robi kółko żalu.

Złamałeś prawo musisz za to zapłacić. Nikt ci tego nie daruje i na pewno nie ładne poproszą o usunięcie... Przecież jak byłeś na chomikuj miałeś świadomość że łamiesz prawo!

Jak Cię to nie interesuje to w ogóle się nie wypowiadaj i tu nie zaglądaj.Piszemy aby sobie wzajemnie pomóc i rozwiać wątpliwości a nie aby tylko sobie bazgrolić bo nam się nudzi
  Odpowiedz
Ten temat jest do podawania informacji, wydarzeń co się działo w tej sprawie...
Nie żalimy się tutaj, jak chcecie załóżcie inny temat.
  Odpowiedz
(19.01.2013, 11:40)Negr1 napisał(a): Ja w końcu sobie uświadomiłem że wcale nie jest lepiej martwić się na zaś... Jak napisze, lub przyjedzie policja wtedy będę się martwic...

Tu też zbytnio nie było na temat ...
  Odpowiedz
Sysia, ale ja mam innego chomika z filmami, 100% własny up :D Nie chodzi o tego co mam w sygnaturze lub w opisie profilu ;)
Tamten z filmami jest bloknięty na hasło, a nazwy nie podaję ;P
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz