Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie. Otrzymałem taką wiadomość...
(14.04.2012, 13:01)creative412 napisał(a): Ja także taką otrzymałam.

Wam to przyszło na PW chomika czy na email? i czy było podane Imię i Nazwisko?
  Odpowiedz
Na PW na chomika, wszystkie pliki usunęłam, i konto do kasacji. Bez imienia i nazwiska.
  Odpowiedz
I nie kazali się skontaktować?, cała treść wiadomości jest tak jak powyżej?
  Odpowiedz
Tak dokładnie.
  Odpowiedz
Skoro przyszła Ci taka wiadomość bez podawania danych osobowych ja bym po prostu olał, nie znają twojego maila ani danych osobowych... (skoro nie piszą oficjalnie) również dziwne że do wszystkich wysyłają tą samą wiadomość... a tak właściwie od jakiego pochodzą nadawcy?

Z drugiej strony skoro sprawa już rzeczywiście trafiła do sądu to nie możesz nic poradzić. Tylko czekać...
  Odpowiedz
[link usunięto] na jego koncie jest kilka filmów do pobrania.
  Odpowiedz
Tak właściwie jesteście pewni że to autentyczny nadawca? a nie jakiś gość co sobie robi po prostu z was jaja? nie piszę żadne dane osobowe, ani o jakie pliki chodzi... Tylko że reprezentuje konkretne portale... Troszkę to podejrzane.
  Odpowiedz
Dlatego czekam, aż ktoś kto otrzymał zamieści screen wiadomości. Chciałbym też zobaczyć wezwanie do zapłaty jakie dostały niektóre osoby na adres domowy.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Dokładnie, creative412 zamieść screen wiadomości którą na chomika Ci wysłali.
  Odpowiedz
No bo to jest ciekawe. Tyle osób dostaje a jeszcze nikt nie zamieścił w internecie. A to jest korzystne choćby z tego względu, że dużo osób zna się na prawie i mogliby coś doradzić. Rozumiem, że prywatnej korespondencji nie każdy lubi ujawniać, ale można przecież dane prywatne zakryć.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz