Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie do muzyki z YT
Witam!

Kręcę "let's play'a" na YouTube i do intra wykorzystałem muzykę z konta Bye Bye Copyright. Napisałem pod filmikiem "Music provided by(tu link do konta Bye Bye)"
Czy za umieszczanie muzyki z tego kanału można mieć problemy z prawami autorskimi?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Raczj Nie będziesz miał problemów jak pisać będzie "Music provided by(tu link do konta Bye Bye)"
To moje zdanie niech Wypowiedzą Się Inni :)
Stop pomagania!
  Odpowiedz
To zależy od autora muzyki, gdyż jedna osoba może sobie to olać i się tym nie zainteresować, a w ogóle inna osoba może się tym bardzo zainteresować i przez taką osobę możesz mieć niewielkie problemy.
  Odpowiedz
Wstawiając cokolwiek na YT potwierdzasz, że posiadasz prawo do publikacji tego itp. itd.
Jeśli nie będziesz w żaden sposób zarabiać na tym to nie powinno być problemu ;)
  Odpowiedz
Możesz wykorzystywać każdą piosenkę maksymalnie przez 30s, tak więc wykorzystanie
jej w intro raczej nie będzie przez nikogo sądzone. Nie masz się czym martwić.

PS,
naucz się renderować filmy w 720p, jeśli chcesz nagrywać gry, bo w tej jakości
nie da się tego oglądać.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości