Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prezent Mikołajkowy.
LadyPiano napisał(a):Bielizna? Forma żartu, to w końcu wydarzenie klasowe, nie osobisty podarunek od serca.
Mi przychodzą różne rzeczy do głowy to się nie dziw:D, a po za tym chciała dostać coś niezwykłego, więc wpadłem na pomysł żeby kupić jej bieliznę no i zgadłem.Najważniejsze że była zadowolona i jej się to podobało.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
O co halo? :)
Kolega dał dziewczynie to, co uważał za słuszne. Liczy się to, że się zaangażował, nie dał prezentu "na odwal się" tylko jakby nie patrzeć od serca. :) Może to nie jest to, co ja bym dała będąc w szkole, ale fajnie, że wysilił się na coś niesztampowego. A skoro dziewczynie też się podobało...
  Odpowiedz
Trochę dziwny pomysł z tą bielizną, ale mniejsza o to. Zastanawiam się jak trafiłeś z rozmiarem...
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Kaiselin napisał(a):Zastanawiam się jak trafiłeś z rozmiarem...
Tym nie było problemu żadnego:D
Poszedłem do sklepu, gdzie pani sprzedawała bielizny no i powiedziałem że potrzebuję dla koleżanki prezent.Sprzedawczyni się trochę dziwiła dlaczego taki prezent wybrałem, no to odpowiedziałem że koleżanka chce coś dostać niezwykłego.Opisałem moją koleżankę w 4-5 zdaniach jak wygląda, a sprzedawczyni doradziła mi jaka by pasowała.Bałem się że rozmiar będzie za duży i się jej nie spodoba, ale sprzedawczyni powiedziała że będzie pasować sam raz na nią.
Po zastanowieniu się głęboko podjąłem kupić, w sumie byłem siebie zadowolony i nie miałem pretensji do siebie.Trochę się wypłaciłem ale kobiecie nie będę żałował przecież.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz