Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
LadyPiano napisał(a):Bielizna? Forma żartu, to w końcu wydarzenie klasowe, nie osobisty podarunek od serca.
Mi przychodzą różne rzeczy do głowy to się nie dziw, a po za tym chciała dostać coś niezwykłego, więc wpadłem na pomysł żeby kupić jej bieliznę no i zgadłem.Najważniejsze że była zadowolona i jej się to podobało.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
O co halo?
Kolega dał dziewczynie to, co uważał za słuszne. Liczy się to, że się zaangażował, nie dał prezentu "na odwal się" tylko jakby nie patrzeć od serca. Może to nie jest to, co ja bym dała będąc w szkole, ale fajnie, że wysilił się na coś niesztampowego. A skoro dziewczynie też się podobało...
Kaiselin napisał(a):Zastanawiam się jak trafiłeś z rozmiarem...
Tym nie było problemu żadnego
Poszedłem do sklepu, gdzie pani sprzedawała bielizny no i powiedziałem że potrzebuję dla koleżanki prezent.Sprzedawczyni się trochę dziwiła dlaczego taki prezent wybrałem, no to odpowiedziałem że koleżanka chce coś dostać niezwykłego.Opisałem moją koleżankę w 4-5 zdaniach jak wygląda, a sprzedawczyni doradziła mi jaka by pasowała.Bałem się że rozmiar będzie za duży i się jej nie spodoba, ale sprzedawczyni powiedziała że będzie pasować sam raz na nią.
Po zastanowieniu się głęboko podjąłem kupić, w sumie byłem siebie zadowolony i nie miałem pretensji do siebie.Trochę się wypłaciłem ale kobiecie nie będę żałował przecież.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.