Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prezent Na Komunię Świętą - Co kupić?
Witajcie Odejchani.
Potrzebuję dobrego prezentu, na Komunię Świętą, bo właśnie nie wiem co kupić kuzynce. Mam mało czasu, ponieważ, w tą niedziele, wypada ta Komunia.
Chciałbym, żeby było coś fajnego, chodzi mi przede wszystkim,żeby się kuzynce spodobało.
Prezent chciałbym tak do 250 zł, jakby ktoś miał pomysł, co mógłbym kupić swojej kuzynce,na tą komunię, to bym był bardzo wdzięczny.
Dziękuje za pomoc:)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Polecę Ci tradycję, czyli zegarek :)
http://dolinski.pl/zegarki-grovana.html
Nieco droższy, ale warto o tym pomyśleć.
Jak nie o tym to o tańszym.
  Odpowiedz
Kuzynka..czyli biżuterię! :D Słusznie polecił admin, może być zegarek, a nawet lepiej bransoletka, pierścionek czy łańcuszek, do takich rzeczy ma się zawsze sentyment i do tego pięknie się prezentuję :) Jeśli nie jesteś pewny czy spodoba się małej, podpytaj jej rodziców, zawsze też możesz dać kasę w kopercie, pieniądze zawsze się przydadzą :D
  Odpowiedz
Wow!!!Szukałem ta tej stronie tańszych zegarków, ale kosztują 350 zł, najtańszy a mój budżet, jest bardzo mały oraz prawie pusty.Przemyśle sobie, na spokojnie tymi zegarkami:(
Zostało mi tylko trzy dni,muszę coś wykombinować...
  Odpowiedz
Spokojnie, wybierz inne opcje sklepowe, na pewno znajdzie się coś na Twoją kieszeń ;)
  Odpowiedz
U mnie jest mało takich sklepów:( A mógłbyś mi coś bliżej doradzić, w sprawie prezentu?
  Odpowiedz
Doradziłem pod postem admina ;) Chyba, że mi coś stronka szwankuje O.o Jeśli przyjdzie mi jeszcze coś do głowy- dam znać. :D
  Odpowiedz
I jaki prezent wybrałeś?

PS. Pierwsza Komunia w lipcu? Coś nie kręcisz czasem? o.O
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diabełku za dużo pracujesz oraz jesteś przepracowany, swoją pracą:D
  Odpowiedz
Komunia w lipcu czy sierpniu? - pierwsze słyszę.
No dobra, zegarek w sumie dobra rzecz, ale z tego katalogu co podał admin to zegarki są DROGĘ krótką mówiąc, ja polecam jakąś biżuterie w okolicy 150 zł lub o podobnej cenie perfumy, trudno się zdecydować, zależy też co lubi jubilatka znaczy kuzynka :D
Z resztą pewnie już kupiłeś.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz