Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prezent pod choinkę dla faceta- proszę Was o pomoc.
Swordancer napisał(a):Nie zapomnij wczołgać się pod tą choinkę razem z tymi prezentami, oczywiście w samej bieliźnie. Oczko
Ale tak przy całej rodzinie? Poza tym zmarznę na panelach Auc Opcja do wykorzystania w ciepłe dni ;P
da Vinci napisał(a):A benzynę kupiłaś?
Si :) Zapalniczkę zapakowałam 'zatankowaną'.
  Odpowiedz
Przenieś choinkę do sypialni.
  Odpowiedz
^^ Faceci :D

Napiszę tyle, że naprawdę świetnie Ci to kochana wyszło ;)
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Swordancer napisał(a):Przenieś choinkę do sypialni.
Hmm.. zastanowię się ;) Ale nadal nie uważam tego za dobry pomysł, niemniej doceniam propozycję! (:P)
Olka napisał(a):Napiszę tyle, że naprawdę świetnie Ci to kochana wyszło Oczko
Dziękuję, bardzo mi miło. Starałam się. :)
  Odpowiedz
Mówiąc w końcu poważnie z naciskiem na "w końcu", z Zippo bym się nie ucieszył, ale konkretny napis na niej, to byłoby naprawdę ważne dla mnie. Zależy kto jest kim. Materialistę uderzy coś cennego, pasjonata, czy kolekcjonera konkretny przedmiot, symbolika z kolei bywa uniwersalna. Najważniejszy jest jednak gest, więc skupiłbym się na symbolu, gdybym nie chciał płukać swojej kieszeni.
  Odpowiedz
Jak wrażenia? Zadowolony był? :)
  Odpowiedz
da Vinci napisał(a):Jak wrażenia? Zadowolony był? Usmiech
Bah! List wzruszył, a z zapalniczki bardzo się cieszy, zwłaszcza, że stare Zippo nie wyglądało już wyjściowo po 10 latach użytkowania i każdemu się nią chwali. :P (pomijając opieprz, że za dużo wydałam ;P)
  Odpowiedz
Aaa, czyli stare Zippo już miał :) Czyli oczywiście, że trafiony prezent, super!
  Odpowiedz
To może po prostu jakieś naprawdę dobre buty zimowe:) Pora bardzo adekwatna.
  Odpowiedz