LINK DO OBRAZKA
Nie wiem czy w też tak macie ale mnie to troszke denerwuje bo potem musze w profilu szukać po postach jakie ostatnio napisałem.
Halo administracja bo to głównie do was kieruje ten wątek.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Problem z "Subskrybuj ten wątek"
|
07.08.2013, 22:09
witam mam problem z subskrybowaniem wątków. Chodzi mi o to że ja klikam "Subskrybuj ten wątek" na dole strony w jakmiś wątku wyświetla mi sie takie o coś:
LINK DO OBRAZKA Nie wiem czy w też tak macie ale mnie to troszke denerwuje bo potem musze w profilu szukać po postach jakie ostatnio napisałem. Halo administracja bo to głównie do was kieruje ten wątek. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.08.2013, 00:14
Zbadamy sprawę. Dzięki za info.
22.08.2013, 19:01
PS.
Zapomniałem dodać , że jak chcę edytować wątek w sposób "Szybka edycja" to kliknięciu nic się nie dzieje i muszę dać "Pełna edycja" nie przeszkadza mi to za bardzo ale lepiej żeby to działo
23.08.2013, 00:57
Tak, wiemy o tym problemie. Występuje on jedynie na ciemnym stylu. Pracujemy nad tym. Dzięki za info
|