Tyczy się to głównie postów Niko.
U mnie każdy jego post wygląda tak, jak niżej na obrazku, nie ma żadnej treści tylko jakieśnapisy na czerwono. o_O
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Problem - źle wyświetlające się posty Nicholas'a
|
Mam taki problem, nie wiem czy tylko u mnie się to dzieje.
Tyczy się to głównie postów Niko. U mnie każdy jego post wygląda tak, jak niżej na obrazku, nie ma żadnej treści tylko jakieśnapisy na czerwono. o_O Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Podaj jakiegoś linka do tematu.
Sprawdziłem i u mnie jest to samo... Możliwe, że ktoś mu wlazł na konto.
05.09.2013, 07:29
Jeszcze wczoraj było normalnie ale teraz też mam taki problem jak wy
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
05.09.2013, 07:30
Każdy jego post tak wygląda, najpierw rano byłem na telefonie, myślałem, że to błąd przeglądarki, ale jak wbiłem na kompa, to dalej to samo było...
05.09.2013, 12:13
Już wszystko wróciło do normy. Mały problem techniczny
|